| meinteil a întrebat:

Am o problema care nu cred ca ii voi gasi rezolvarea si anume ca eu cred ca femeile urasc sexul. Cred asta de mic sincer deoarece cand vad femeile ca noi barbatii deschidem subiectul sex suntem facuti obsedati, nesimtiti sau etc. Eu unul cred ca femeile fac sex din obligatie si ca sa isi faca partenerul fericit.
Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| EmmaTl a răspuns:

Ai partial dreptate. Exista femei carora nu le place sa o faca si o fac din obligatie sau doar pentru copii si exista femei care adora sa o faca. Depinde de fiecare si de ce simte, cum trateaza si cum vede asta.

Femeile carora nu le place sa faca asta in general sunt influentate de conceptia pe care o au. Sex-ul se bazeaza pe mai multe, nu doar pe criteriul mufă-jack. Se bazeaza pe daruire, pasiune, instincte si ce simtim fiecare, din nou, avem opinii diferite si simtim special ceva ce poate altcineva nu o face. Insa cand spui sex, in general iti zboara gandul la pozitii. Unele femei vad sexul facut doar traditional, el deasupra si sanatate. Atat. Daca te pui capra sau o iei in gura, esti curva, chiar daca te-a cracanat poate unul singur in viata ta. Si pentru ca asa era si pe vremuri, cel putin asta spune in unele carti, barbatii mergeau la curtezante, la curve pentru servicii mai satisfacatoare. Asta e totusi doar un punct de referinta. O mica explicatie mai din vechi.

Dar, orice ar fi, gandirea si conceptia ei face majoritatea. Daca ai in cap ca daca vrea sa te puna nu stiu cum si ca doar te foloseste sau orice gand de nu te lasa sa ai mintea acolo unde trebuie, nici nu poti sa te bucuri. Nici nu ai cum sa simti placerea aia, o sa simti doar durere pentru ca ai doar ganduri aiurea si nici nu te exciti cum trebuie. Alte cauze mai sunt si lipsa de incredere in partener sau timiditatea. Poate nu are curaj suficient sa faca pe amazoana desi borcanul cu gem da pe afara.

Exista si sexul prost facut totusi, sa nu uitam de el.

Insa nu e universal valabil. Ne place sa o facem. Ne place sa facem si sa oferim sex. Ne place sa o luam in gura si sa va sicanam pana va tremura genunchii, apoi sa va vedem ochii sclipind cand va uitati la noi inca albe la gura. Ne place sa o luam in mana si sa preluam controlul. Ne place sa stam in patru labe si avem o penetrare completa. Ne place ne simtim mai ude cu fiecare gemet pe care il scoateti. Sa nu mai zic cand ne apucati de sani si faceti ce vreti cu ei pana ne crapa sfarcurile. Stam deasupra, stam inghesuite pe blat insa mereu dam cu mana in filtrul de cafea. Pe masina de spalat. Ne cracim pe capota sau pe bancheta din spate. Dar e placut rau si pe locul soferului, sa simti volanul pe spate si sa ii simti urmele si dupa ore dupa.
Sper ca te-am lamurit oarecum. Succes

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"eu unul cred ca femeile fac sex din obligatie"

poate doar persoana/persoanele cu care ai vorbit are/au părerea asta. Mai întreabă și găsești cu totul alte păreri

| Holiday a răspuns:

Te afli intr-o mare si grava eroare. Poate vei avea norocul (sau ghinionul) sa dai de una care vorba aia "sa te alerge cu salteaua", sa vedem atunci ce mai spui.laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns:

Ai mare dreptate. Femeile urăsc sexul.
Dar sexul prost. Oferit de bărbați idioți. Și știi câți din ăștia există?
Mulți, foarte mulți, extrem de mulți...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cum te-ai simti daca Femeile aduc in discutie despre ce masinã, Bani etc etc are unul si altul.
Le-ai crede materialiste si nesimtite, asa si ele când e vorba de sex.

Răspuns utilizator avertizat