O cunilitie bine efectuata asupra clitorisului care este combinata si cu o degetica tandra sau mai energica, aproape in toate cazurile provoaca si ofera femeii orgasmul mult dorit. Incearca fiindca nu ai nimic de pierdut. Succes!
Banuiesc ca esti inca la inceput, asa ca lucurile vor... dura mai mult pe masura ce acumulezi experienta. Nu mai cronometra si bucura-te de experienta. Iar orgasmul e orgasm, indiferent de cum ajungi la el
Mai, vb in cazul meu, chiar daca iubitul imi face oral si ma "incalzeste" si cu degetul, tot as avea nevoie si de penis. este o chestie pe care nu o pot inlocui. Sincer doar cu deget si limba e greu sa satisfaci o fata, dar daca ai doar un penis jucaus e suficient
Mai eu nu cred ca este atat de greu sa iti dai seama daca ei i.a placut.
Sunt anumite sunete si gesturi care o dau de gol. Citeste pe google despre orgasmul feminin. Gen respiratia se ingreuneaza, se inroseste, te,, strange" sau abdomenul ei are contractii sunt mai multe indicii dar nu mai imi amintesc...
Nu stiu in ce masura compenseaza oralul orgasmul vaginal, dar este tot placere daca stii cum se face si ea va fi multumita.
LeonardRoller întreabă: