| Denis_1354 a întrebat:

Am o problema: cateodata exagerez in tot, dar mai ales cu fetele si am de pierdut cu asta, nu stiu cand sa ma opresc nu ma gandesc inainte sa fac ceva, si devin sacaitor si stresant. Ce pot sa fac in privinta asta? sa-mi dau seama cand sa ma opresc, si sa ma controlez mai bine, tot am incercat sa imi revin am reusit cat de cat dar nu 100%. alte sfaturi va rogbig grin multumesc

6 răspunsuri:
| cosmin_6815 a răspuns:

Ta este esti barbat ce vrei poate ca esti mai impulsiv totul vine de la sine ok fundaaaaaaaaaaaaaaa!

| Mihai7best a răspuns:

Asa is si eu dar cateodata chiar daca iubesti acea fata trebuie sa te gandesti mai indiferent adica daca iti zice nu ne putem vedea astazi accepti nu mai tot o mai intrebi ca mai tarziu si din astea... trebuie sa accepti un NU desi e greu cateodata laughing

| Crisu a răspuns:

Exagerezi in legatura cu ce!?
trebuie sa faci exercitsii de autocontrol:cu alte cuvinte fa mai multe teste, pune. te in mai multe situatsii si vezi ce faci si ce ar trebui sa faci, si o sa vezi cu ce trebuie sa iti imunatatsesti atitudinea.

| stefania_3113 a răspuns:

Inainte de a vorbi cu o anumitha fta puneti intrebarea "oare, e bine ce spun?"
Yo st fta si stiu cum e pentru ca si prietenul meu e cateodata stresant, dar incerc sa ma abtin.Asa ca nu te ashtepta ca fta respectiva sa-ti spuna in fata "Ma enervezi, Lasa`ma! etc"
Trebuie sa-ti dai singur seama.
In legatura cu problema aceasta, eu zic sa consulti un medic psiholog(daca parintii stiu de problema tha)sau incearca sa te autocontrolezi cand esti langa acea fta.
Bafta! Fundita?big grinbig grin

| Denis_1354 explică:

Pai va dau un exemplu daca imi place de o fata incerc sa ma dau la ea si cateodata exagerez ***...si daca imi zice cineva nu ramane asta pot sa inteleg, exagerez si in faptul ca fac misto de alti, cand ar trebui sa ma opresc, cand e vorba de glume, sa nu fac multe glume ca altfel ma fac de ras, din ce in ce mai bine ma controlez. dar o sa incerc si ce ati spus voi
dar partea ciudata( chiar foarte ciudata) chestia asta o fac doar in mediile scolare straight face dar nu stiu dc, afara cand suntem mai multi, si is si fete ma port perfect, nu exagerez, chiar fac lumea sa se simta bine cu mine, doar la scoala fac asemea greseli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai fi atat de autocritic cu tine, traieste-ti viata, distreazate, glumeste si razi cat mai mult.Asa devii o persoana placuta de oricine.Iti faci prea multe probleme.fii fericit