Eu spun ca sentimentele la varsta voastra sunt ambigue, ca atare, lasa-l pe el sa-ti declare sentimente daca are, daca nu, comporta-te ca si pana acum, fii o prietena buna si ascultatoare si nu strica relatia asta.
Tu chiar ai impresia ca el nu si-a dat seama ca intre voi este ceva mai mult decat o simpla prietenie colegiala? Se pare ca si el gandeste exact la fel ca tine. Ia tu initiativa si fa-l sa inteleaga ca esti dispusa sa treceti la un alt nivel relatia voastra. Sigur va accepta si va reactiona asa cum ti-ai dori. Succes.
Eu cred că și el te place, el știe că îl placi i-ai dat de înțeles? Eu zic sa ii spui direct ce simți pentru el. Ar mai fi o problema, poate să te vadă doar ca o prietenă, dar încearcă, succes.
Poti foarte bine sa mergi la el si sa ii spui frumos ca vrei sa treci peste aceasta "relatie copilareasca" si imediat dupa, nelasandu-l sa spuna o vorba ii zici ca il iubesti. Pun pariu ca si el va zice acelasi lucru.
Pt ca nu m-am gândit nicodat ca pot sa mă îndrăgostesc de el. La un moment dat nu mai puteam sa ii suport prezenta lângă mine.
Si totuși s-a intamplat