| teoeo a întrebat:

Am o problemă ce ma macina de multa vreme.
M-am îndrăgostit de cea mai neasteptata persoana din lume.
Sa începem cu începutul.
Acum vreo 2 ani făceam cursuri de înot, într-o zi aflam ca o sa avem un coleg nou. Toti eram curiosi sa aflam cine e si chestii de-astea. Dupa ce profesoara vede cat de bine se descurca îl pune sa faca sariruri. El (o sa il numesc X) nu stia sa sara deloc. Asa ca m-a pus pe mine sa lucrez cu el la sarituri(eram foarte priceputa la sărituri). Pe atunci ne tot ciondaneam,impingeam,loveam într-un cuvânt ne TACHINAM.
A trecut o perioada si nu m-am mai dus la înot.
Mai trece un timp si ne tot întâlneam. El venea la bunica lui care locuia in acelasi bloc cu mine ne întâlneam, ieseam cu prietenele mele in oraș hop dădeam peste el. Unde eram eu era si el.
Anul acesta s-a mutat la mine in clasa (nu îmi era destul ca era in acelasi judet ).
Si diriginta mea m-a pus cu el in banca pentru" a-l face sa se adapteze mai usor cu noi lui se colegii si cu scoala ".
Nu mai contează si stand cu el zi de zi, râzând, glumind, prostindune, tachinându-ne am devenit foarte apropiati. Ne stim tampenile, secretele Tot.(aproape tot)
Iesim in oras, mergem la petreceri amândoi.
Stand cu X atât de mult m-am îndrăgostit de el.
Nu stiu cum sa ii zic. Ce părere o sa aibă despre mine. Îmi este teama sa ii spun ca sa nu îl pierd si sa nu pierd prietenia noastră.
Cum sa ai spun?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun ca sentimentele la varsta voastra sunt ambigue, ca atare, lasa-l pe el sa-ti declare sentimente daca are, daca nu, comporta-te ca si pana acum, fii o prietena buna si ascultatoare si nu strica relatia asta.

| corbulalbrosu a răspuns:

Tu chiar ai impresia ca el nu si-a dat seama ca intre voi este ceva mai mult decat o simpla prietenie colegiala? Se pare ca si el gandeste exact la fel ca tine. Ia tu initiativa si fa-l sa inteleaga ca esti dispusa sa treceti la un alt nivel relatia voastra. Sigur va accepta si va reactiona asa cum ti-ai dori. Succes.

| mihai69 a răspuns:

Dă-i să citească întrebarea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu inca incerc sa imi dau seama de ce baiatul asta este "cea mai neasteptata persoana din lume"... Ma asteptam sa te fi indragostit de Hitler sau Stephen Hawking.

| many404 a răspuns:

Eu cred că și el te place, el știe că îl placi i-ai dat de înțeles? Eu zic sa ii spui direct ce simți pentru el. Ar mai fi o problema, poate să te vadă doar ca o prietenă, dar încearcă, succes.

| Aly_Alyn_2001 a răspuns:

Poti foarte bine sa mergi la el si sa ii spui frumos ca vrei sa treci peste aceasta "relatie copilareasca" si imediat dupa, nelasandu-l sa spuna o vorba ii zici ca il iubesti. Pun pariu ca si el va zice acelasi lucru.

| teoeo explică:

Pt ca nu m-am gândit nicodat ca pot sa mă îndrăgostesc de el. La un moment dat nu mai puteam sa ii suport prezenta lângă mine.
Si totuși s-a intamplat