anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema... cea mai buna prietena si-a facut mai nou iubit si e mai mare ca ea, ea are 13 si el 18.problema e ca eu sunt impr cu un baiat si cel mai bun pr al lui e fostul ei pr si noul ei iubit ia interzis sa vina cu mine cand e fostul ` si ma amenintat ca daca o mai iau cu mine cand e fostul ei no sa o mai lase sa vb cu mine.eu acum m-am certat si cu ea si cu el cand am vazut asta nu stiu ce sa fac eu chiar tin la fata asta crying

Răspuns Câştigător
| Ciufuliciii a răspuns:

Ea daca tine la prietenia cu tine trebuie sa renunte la el pentru tine...Nu este corect ceea ce face. Vorbeste cu ea pe tema asta, explica-i ce simti si cred ca ar fi o indee sa aleaga intre tine si el.Nu e ultimu` baiat.Baietii vin si pleaca.
Un prieten adevarat e greu de gasit, mai greu de pastrat si foarte greu sa-l uiti!winking
Ciaoo!:**

2 răspunsuri:
| Muppet a răspuns:

Scuza-ma ca iti zic dar e fraiera atunci.Nu poti lasa pe nimeni sa te controleze, mai ales pe un baiat care in fond la varsta ei e doar o „relatie" de moment.Asa ca vorbeste cu ea si zii ca ar trebui sa se impuna si sa nu isi lase prietenul sa o indeparteze de celelalte prietene ale ei!

| Annablabla a răspuns:

Pai,pur si simplu nu o mai baga in seama. stai cu iubitul tau.
o sa isi dea seama ce greseala a facut prietena ta.
toti gresim.
in plus, cine sunt ei sa iti dea ordine? presupun ca tipul de 18 ani e foarte gelos din moment ce te tine pe tine si pe fostul ei iubit la distanta.
oricum,prietena ta trebuie sa fie precauta si sa nu se lasa dusa de val de iubitul ei,pentru ca diferenta de varsta spune ceva.
lasa lucrurile sa decurga de la sine
dar nu uita, daca ea vine la tine, sa nu o primesti cu bratele deschise din prima
adica fa-te suparata si explica-i punctul tau de vedere
acum ai putea sa ii trimiti un mesaj cu chestiile astea si apoi daca te suna sa nu ii raspunzi.
indiferenta e cea mai buna cale pentru moment
succes si multa bafta>big grin