Las-o balta! Problema nu o ai cu baiatul, ci cu tine. Din cate spui tu, banuies ca omul este entuziasmat de moatoare. Apropo, ce capacitate cilindrica ai?
Sa inteleg ca tu vrei sa te plimbe cu masina pentru a putea discuta mai multe cu el, nu? Ca altfel eu nu vad rostul plimbari, te poate plimba si tatal tau cu masina daca vrei plimbata
Oricum, daca asta-i motivul, atunci spune-i ca iti este dator cu o plimbare si putet discuta mai multe.
Bafta!
Sa-mi spui si mie pe urma cum conduce
Glumesc!
Eu cred ca ar trebui sa ii spui. probabil ca ti-a spus adevarul . daca te va refuza cu diferite scuze ar trebui sa o lasi balta.
Bafta
Sa imi spui si mine cum a fost
funda? :X
Nu inteleg care`i treaba asta cu plimbatu` sincer?Daca te place va veni el la tine! Mai sunt baieti pe lume stai relax Inteleg ca il placi dar las-o mai moale.Nu te ruga tu de el! Fi diferita de celelalte! Repet. Daca te place vine el la tine! Incerca sa il impresionezi prin alte medode nu te ruga sa te plimbe Succes >
Eu cred ca el plimba fetele cu motocicleta ca sa fie mai "CooL". Si chiar daca te plimba si pe tine asta nu inseamna ca el chiar te placea. Pur si simplu te lua la o plimbare.Eu cred ca erai si putin geloasaAm dreptate?
Pai, ar trebui sa-l mai intrebi odata. Poate chiar asa se intamplase, ideea e pe fetele acelea, el lea intrebat? Daca da, atunci este o problema, daca nu, este totul ok.Intreaba-l si te va plimba!
linarkfts întreabă: