mda din propria experienta barbatii se injura se bat ca chirii iar dupa beau o bere impreuna, din pacate femeile pot tine ranchiuna o viata intreaga.
Acum ca nu o suporta mandra ta e mandra fratelui tau nu e problema ta. Problema ta e ca ea ITI IMPUNE SA NU O SUPORTI TU. Adica incearca sa te schimbe in loc sa te iubeasca asa cum esti. In locul tau mi-as analiza mai bine sentimentele fata de ea, sa vezi daca tipa mai merita sa pierzi timpul cu ea sau nu. Recomandarea mea e sa iei o foaie de hartie, sa o imparti in doua si de o parte a liniei sa treci lucrurile care iti plac la ea, si de cealalta lucrurile care nu iti plac. Apoi compara listele. Daca cele care nu iti plac depasesc cele care iti plac, recomandarea mea e sa inchei relatia. Cauta alta fata mai potrivita cu tine. Daca e exact contrariul, discuta cu ea si spune-i clar ce nu iti place la ea si de ce, si spune-i ca acele lucruri afecteaza relatia voastra, si intreab-o ce are de gand sa faca in privinta acelor lucruri. Daca raspunsul e nimic, iti face teorica chibritului, sau da vina pe tine, cauta alta mandra ca asta e imatura.
Parerea mea e ca nu are sens sa taraganezi o relatie moarta, mai bine incepi alta noua.
In primul rand poti analiza de ce s-au certat si sa incerci sa o convingi pe prietena ta sa inteleaga ca tu nu poti fii cum vrea ea fata de ea (prietena fratelui tau). Daca chiar tine la tine si iti doreste sa continuati relatia nu ar trebui sa iti ceara sa ii porti pica ei (prietena fratelui tau). Tu poti sa ii spui sa o iei cu frumosul si sa o faci sa inteleaga toata problema, si daca e cazul poti sa le si impaci, tu singur vei decide ce e mai bine. Funda?
Prietena ta e o imatura.E normal sa nu o asculti, in lumea asta mai trebuie sa faci si ceea ce nu iti place. Daca e are ceva aia e treaba ei, nu iti pote impune tie ceva ce nu e corect. Daca ea nu tie cont de niste sentimente frumoase ...si pune mai mult accentul pe niste rautati, inseama ca nu te stie aprecia. Incearca sa vorbesti cu ea, daca nu intelege las-o in lumea ei.
Gandeste-te ca asa o sa faca si in viitor. Daca nu o sa ii placa ei o persoana va trebui sa fi de aceeasi parere cu ea. Eu cred ca daca prietena fratelui tau e draguta cu tine si tu nu ai nici o problema cu ea, nu trebuie sa o ignori su sa fi rau doar de dragul prietenei tale. Cum sa iti ceara sa o urasti? Scuze, dar asta spune multe despre caracterul ei.
Daca te iubeste va dori sa fie alaturi de tine la ziua ta de nastere chiar daca vine si prietena fratelui tau. Eu cred ca o sa suferi mult si o sa va certati des daca va continua asa...si nu cred ca se va schimba vreodata.
Buna System!
Esti intr-o situatie cam complicata. Sa incepem cu inceputul. Tu crezi ca ar putea fi si un pic geloasa pe ea? Nu imi explic de ce ar face tot circul asta. Si ce a fost asa de grav incat sa iti interzica si tie sa nu mai vorbesti cu ea? Nu ti-a zis? Ca sa impaci si capra si varza, eu iti propun ceva! Stai de vorba cu iubita ta si zi-i ca o sa faci ca ea intr-o anumita masura. Nu o sa mai vorbesti cu iubita fratelui tau, decat "buna-buna", si pa. Si in rest sa nu vb cu ea. Si ii explici ca faci asta doar din respect, si nu din alt motiv. Pentru ca nu ai cum sa fii mut, cand fata te saluta, e logic!
Dar incearca sa vb cu ea si vezi ce zice. Nu se merita sa arunci 3 ani de relatie. Totusi, sunt 3 ani, nu-s 3 luni. Si ti-ar parea rau mai tz daca ai face asta.
Incearca sa o convingi!
Pai, trebuie sa 'pui picioru-n prag' sa zic asa :* Trebuie sa fii mai presus, fiind barbat :* Nu te poate controla o femeie Daca iti cere sa nu mai vorbesti cu cineva, sigur are un interes. Eu zic sa o iei si sa stati de vorba Tu nu poti sa nu o mai bagi in seama pe prietena fratelui tau! E cumnata ta pana la urma :* Si nici fratele tau daca ar neglijea-o pe prietena ta nu te-ai simti tocmai bine Asa ca spune-i sa se puna in locul celeilalte :* Daca nu, fii tare si terminati cu cearta Ori termina ea cu chestiile astea, ori terminati amandoi de a mai fii impreuna :3 Multa bafta :*
Singura chestie este ca sunteti impreuna de 3 ani, daca nu eu i-as spune direct: ori iti revi, ori lasa-ma in pace. mi se pare aiurea ca incearca sa te controleze si ca pune mai presus sa o urasti pe aia si sa nu vorbesti cu ea decat sa stea cu tine (la ziua ta) si sa va intelegeti bine. Intreab-o ce au discutat si din ce cauza s-au certat. Spune-i ca daca iti explica de ce s-au certat si de ce ar trebui sa o urasti si sa o ignori si tu, o sa faci ca ea. Daca nu, sa inceteze odata.
Atunci cand ai o relatie, fiecare trebuie sa inteleaga si sa-si respecte patenerul si, nu numai, familia acestuia. Daca nu vrea, deja relatie nu poate duce la nimic bun. Comportamentul tau este normal, pretentiile tale sunt de bun simt, bun simt pe care ea nu il are. Tu trebuie sa faci tot ce este posibil de a nu stirbi relatia dintre tine si fratele tau.
Nu imi dau seama ce are prietena ta in cap dar prea stai sub papucu` ei in situatia asta.
E o prostie, o copilarie ceea ce face ea si modul cum se comporta. Cred ca as incerca sa vorbesc cu cumnata-ta in locul tau. Pur si simplu, sa vad ce mentalitate are si ea. Apoi sa trag o concluzie.
Nu te poate ajuta nimeni, eventual sa iti zica cineva sa ii pui pauza o perioada ca sa vezi cum e fara arfele ei. Nu vine la ziua ta?
Ok, inseamna ca pentru ea conteaza mai mult un moft de-al ei de a se simti bine decat tu. Ar trebui sa poata face orice sacrificiu asa incat sa va fie bine.
Sa vezi ce ofensata o sa se simta daca ii spui sa faca ce vrea, ca nu iti conduce viata. Dar nu ai alta solutie.
Iti bati joc de tine daca o lasi sa faca atata gura pentru niste mofturi. Intr-o situatie mai avansata ce va face?
Gandeste-te bine daca vrei o relatie in care sa se iste certuri intruna pe chestii de-astea.
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: