| eushicumine a întrebat:

Am o problema cu iubita mea,m-am certat cu ea si nu mai vrea sa vorbesca cu mine. am incercat sa vorbesc cu ea si sa ne impacam, dar nu am reusit decat sa o fac sa ma bage in seama cat de cat.am nevoie de cateva idei va rog.ce sa ii zic, ce sa fac... orice.

20 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut încearcă să depistezi unde ai gresit, si cînd este ea m ai calmă du-te si cere ti scuze, i ai un buchet de flori, s au făi un masaj la picioare dacă îi place, nu uita să îi pupi mîna.

| Azre a răspuns:

Las-o până mâine acum nu vei rezolva nimic

| Cristiann25 a răspuns:

Mda am trecut si eu odata prin asta.O sa-i treaca ei pana la urma stai linistit face asa doar ca sa te rogi de ea.

| eushicumine explică (pentru Cristiann25):

Dar ce pot face sa grabesc lucrurile? in plus mama ei este foarte suparata pe mine...

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru eushicumine):

Dar cu ce ai gresit asa tare de amîndouă sînt supărate?

| Cristiann25 a răspuns (pentru eushicumine):

Aoleu e de asta de ii spune lu` mamica tot? E treaba ta si a ei nu a mamei! Eu zic sa-i duci un buchet cu 3 trandafiri si o sa te ierte!

| eushicumine explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pai,ne-am certat din vina mea... sad

| Arkhasas a răspuns:

Eşti sclavul ei bă?
Nu mai vrea, problema ei.
Tu vezi-ţi de treabă.

| eushicumine explică (pentru Arkhasas):

Dau peste tot de ratati ca tine sa stii asa ca nu ma misca cu nimic raspunsul tau BA

| Arkhasas a răspuns (pentru eushicumine):

Ok. Continuă să fii sclavul unei plângăcioase.
Tu nu mă iei pe mine cu _bă_. Când o să devii bărbat o să poţi, până atunci... joc de glezne.

| EleSimoo a răspuns:

Zici ca e vina ta, asta am inteles. Dar e asa de grav?
Uneori fetele exagereaza...

| eushicumine explică (pentru EleSimoo):

Stiu,exagereaza dar e si vina mea+ca o iubesc, deci... Treaba nu e prea grava dar e cam orgolioasa...

| EleSimoo a răspuns (pentru eushicumine):

Daca e si orgolioasa se complica treaba... Stiu cum e sa fii orgolioasa. Totusi daca nu e ceva asa grav si te iubeste ar trebui sa il lase naib** de orgoliu...Serios.

| eushicumine explică (pentru EleSimoo):

Stiu,dar sta mereu cu prietenii ei si as vrea sa o prind mai singura sa vb intre 4 ochi, nu vreau sa ii implic si pe ceilalti

| Mytsaa a răspuns:

Nu o poti obliga sa se impace cu tine.Scoate-o in oras la o plimbare, la un suc, iesiti ca intre prieteni.Va trebui sa o recuceresti si acolo depinde de cat noroc ai sa mai simta ceva pentru tine.

| eushicumine explică (pentru Mytsaa):

Cam asa este.....trist dar adevarat

| Scarpinici a răspuns:

In primul rand, nu trebuie sa faci "orice". Trebuie sa faci ce crezi tu ca ar face-o pe ea fericita. A fost iubita ta, trebuie sa stii cate ceva despre ea. In al doilea rand, calmeaza-te. Poate simte nevoie de o gura proaspata de aer. Linisteste apele intre voi si surprinde-o cu un gest elegant, sensibil, delicat si sincer. In genere, fetele prefera ciocolata, trandafirii si poeziile de dragoste, toate intr-un cadru romantic. Acum, tu stii cum sa le adaptezi. Nu e un capat de tara prin ce treci tu acum.Priveste-l ca un "test" care decide daca sunteti potriviti unul pentru celelalt ( pe principiul "daca pleaca si revine la tine, este a ta, daca nu, poate nu a fost niciodata"). Orice relatie are suisuri si coborasuri. Daca nu mai vrea, considera pierderea ei. Pamantul o sa se rosteasca in continuare, timpul o sa se scurga si maine va rasari din nou soarele. Multa Bafta!

| eushicumine explică:

E suparata pentru ca e numai vina mea...crying(

| eushicumine explică:

Avand in vedere ca e vina mea, trebuie sa fac ceva care o va face sa ma ierte sau o va impresiona, dar ceva care merge pus in practica cat mai repede...mai aveti idei?

| eushicumine explică:

Am uitat sa va spun, sunt prieten cu cei mai buni prieteni ai ei si i-am pus sa-i transmita cate ceva, dar ea tot spune ca nu vrea sa ne impacam. o cunosc foarte bine si stiu ca nu spune adevarul, dar nu stiu cum sa o conving