Salut încearcă să depistezi unde ai gresit, si cînd este ea m ai calmă du-te si cere ti scuze, i ai un buchet de flori, s au făi un masaj la picioare dacă îi place, nu uita să îi pupi mîna.
Mda am trecut si eu odata prin asta.O sa-i treaca ei pana la urma stai linistit face asa doar ca sa te rogi de ea.
Dar ce pot face sa grabesc lucrurile? in plus mama ei este foarte suparata pe mine...
Dar cu ce ai gresit asa tare de amîndouă sînt supărate?
Aoleu e de asta de ii spune lu` mamica tot? E treaba ta si a ei nu a mamei! Eu zic sa-i duci un buchet cu 3 trandafiri si o sa te ierte!
Pai,ne-am certat din vina mea...
Dau peste tot de ratati ca tine sa stii asa ca nu ma misca cu nimic raspunsul tau BA
Ok. Continuă să fii sclavul unei plângăcioase.
Tu nu mă iei pe mine cu _bă_. Când o să devii bărbat o să poţi, până atunci... joc de glezne.
Zici ca e vina ta, asta am inteles. Dar e asa de grav?
Uneori fetele exagereaza...
Stiu,exagereaza dar e si vina mea+ca o iubesc, deci... Treaba nu e prea grava dar e cam orgolioasa...
Daca e si orgolioasa se complica treaba... Stiu cum e sa fii orgolioasa. Totusi daca nu e ceva asa grav si te iubeste ar trebui sa il lase naib** de orgoliu...Serios.
Stiu,dar sta mereu cu prietenii ei si as vrea sa o prind mai singura sa vb intre 4 ochi, nu vreau sa ii implic si pe ceilalti
Nu o poti obliga sa se impace cu tine.Scoate-o in oras la o plimbare, la un suc, iesiti ca intre prieteni.Va trebui sa o recuceresti si acolo depinde de cat noroc ai sa mai simta ceva pentru tine.
Cam asa este.....trist dar adevarat
In primul rand, nu trebuie sa faci "orice". Trebuie sa faci ce crezi tu ca ar face-o pe ea fericita. A fost iubita ta, trebuie sa stii cate ceva despre ea. In al doilea rand, calmeaza-te. Poate simte nevoie de o gura proaspata de aer. Linisteste apele intre voi si surprinde-o cu un gest elegant, sensibil, delicat si sincer. In genere, fetele prefera ciocolata, trandafirii si poeziile de dragoste, toate intr-un cadru romantic. Acum, tu stii cum sa le adaptezi. Nu e un capat de tara prin ce treci tu acum.Priveste-l ca un "test" care decide daca sunteti potriviti unul pentru celelalt ( pe principiul "daca pleaca si revine la tine, este a ta, daca nu, poate nu a fost niciodata"). Orice relatie are suisuri si coborasuri. Daca nu mai vrea, considera pierderea ei. Pamantul o sa se rosteasca in continuare, timpul o sa se scurga si maine va rasari din nou soarele. Multa Bafta!
Avand in vedere ca e vina mea, trebuie sa fac ceva care o va face sa ma ierte sau o va impresiona, dar ceva care merge pus in practica cat mai repede...mai aveti idei?
Am uitat sa va spun, sunt prieten cu cei mai buni prieteni ai ei si i-am pus sa-i transmita cate ceva, dar ea tot spune ca nu vrea sa ne impacam. o cunosc foarte bine si stiu ca nu spune adevarul, dar nu stiu cum sa o conving
linarkfts întreabă: