Fiecare baiat ar vrea sa spuna prietenei sale ca e mare "bataus" si mare "smek" in cartier,intelege-l,ascuta-l si spune-i ca daca a luat bataie nu conteaza.Iar faza cu despartitul eu zic ca nu se merita, deoarece orice baiat ar spune asta, doar nu ar zice ca a luat bataie. daaaaaa.
Bafta
Daca a luat bataie are urme de violenta pe fata sau pe corp aia vezi tu si de ce te-ai bagat pe fir cu un om imatur daca nu iti place asa? e inadmisibil asa ceva.
Orice baiat ar minti in fata unei fete despre chestia asta numai ca sa para el mai macho.Eu cred sincer ca a luat bataie daca vrei sa te desparti de el pur si simplu spune`i
Nu e rau sa ia bataie dar e suparator pentru el in fata ta sa iti spuna ca a luat bataie
Si tu crezi ca el e imatur? eu cred ca tu esti aia cu minte de 12 ani? cum sai dai papucii pentru ca a luat bataie? cand de fapt ar trebui sa stai langa el sal sustii.etc.clisee.si faza cu mintitu.ii dai papucii ca te-a mintit o data?! in relatia voastra de un an de zile...nu a intervenit vreodata nici o minciuna.mai gandeste-te...