| Carmenela a întrebat:

Am o problema cu iubitul meu-HELP!~Iubitul meu a luat bataie~
Relatzia noastra decurgea foarte bine, dar de aproximativ o luna de zile ne certam din orice prostie sau gresali marunte, el gaseste motivele intodeauna.Se da mare intodeauna ce face el este bine si aude numai ce vrea el, plus ca are 19 ani si este si imatur. II cicalitor si se da mare tooot timpul. Dar asta este numai partea rea, are si partzi bune dar asta nu prea conteaza acum.
Astazi cum am pus piciotul pe scara tot liceul a inceput sa spuna ca iubitul meu ii fatalau ca a luat bataie de la 2 baieti din oeasul nostru. Iubitul meu s-a bagat desi eu i-am spus sa steie in loc. El spune ca i-a pus pe jos si ii vai si amar de capul lor dar totata lumea spune ca ii fix invers.
Eu il iubesc ca stam de un an impreuna si mi-am inceput viata sexuala cu el si mi-a mai spui pana acum de 3 ori ca am terminat-o dar a venit si se-a cerut scuze si eu l-am iertat.
As vrea sa ma despart de el numai ca eu cred ca a mintzit si ca a luat bataie, voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| blaa a răspuns:

Fiecare baiat ar vrea sa spuna prietenei sale ca e mare "bataus" si mare "smek" in cartierwinking,intelege-l,ascuta-l si spune-i ca daca a luat bataie nu conteaza.Iar faza cu despartitul eu zic ca nu se merita, deoarece orice baiat ar spune asta, doar nu ar zice ca a luat bataie. daaaaaa.

Bafta happy

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca a luat bataie are urme de violenta pe fata sau pe corp aia vezi tu si de ce te-ai bagat pe fir cu un om imatur daca nu iti place asa? e inadmisibil asa ceva.

| Maothecat a răspuns:

Orice baiat ar minti in fata unei fete despre chestia asta numai ca sa para el mai macho.Eu cred sincer ca a luat bataie happy daca vrei sa te desparti de el pur si simplu spune`i

| Nechaty a răspuns:

Nu e rau sa ia bataie dar e suparator pentru el in fata ta sa iti spuna ca a luat bataietongue

| popescu_9120 a răspuns:

Si tu crezi ca el e imatur? eu cred ca tu esti aia cu minte de 12 ani? cum sai dai papucii pentru ca a luat bataie? cand de fapt ar trebui sa stai langa el sal sustii.etc.clisee.si faza cu mintitu.ii dai papucii ca te-a mintit o data?! in relatia voastra de un an de zile...nu a intervenit vreodata nici o minciuna.mai gandeste-te...