| valerЮsika a întrebat:

Am o problema cu iubitul meu.Neau despartit acum 2 luni, de atunci nu am mai comunicat.Dar acum el are o relatie cu o prietena de a mea.Acum 2 zile i-am trimis un joc pe facebook, erau 2 intrebari.Cine sint eu pentru tine si Ce ai vrea sa faci cu mine, el mi-a raspuns ca sint o curva si ca ar vrea sa ma dea la cosul de gunoi. Vreau sa inteleg daca ma mai iubeste sau se intilneste cu prietena mea doar ca sa ma faca geloasa?

Răspuns Câştigător
| EvilThoughts a răspuns:

EVIDENT CĂ NU TE IUBEȘTE!
Tu nu vezi cum îți vorbește!?!
Nu mai vorbi cu el nici pe facebook nici nicăieri.
Ignoră-l.

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Eu nu pricep rationamentul anumitor domnisoare. Din moment ce v-ati despartit si nici nu ati vorbit, ce-ti veni sa te bagi aiurea in seama cu el? Felicitari, te-ai facut de ras, i-ai aratat cat de disperata esti. Si mereu va consolati cu ideea "e in relatie cu alta ca sa ma faca geloasa"..trist.

| neutrino a răspuns:

Te iubeste mult.

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Dupa cum iti vorbeste, ii clar ca nu te mai iubeste, din pacate!

| FrumoasaTa a răspuns:

Imi pare rau, dar pana aici a fost.
E clar ca nu te mai iubeste!

| Sfinnx a răspuns:

Asta n-avem cum sa o stim noi.Ci numai el. Urmareste-i gesturile si actiunile.Eu nu cred ca te iubeste daca iti vorbeste in halul ala.In nici un caz.Si nici geloasa.Nu poti face o persoana geloasa vorbindu-i asa.

| andreea11Secret a răspuns:

Daca ti-a raspuns asa inseamna ca nici macar nu mai vrea sa te vada... si sigur nu te mai iubeste.

| Valentino46Rossi a răspuns:

Iti bati joc? Ce intrebare =]]
Pisa-te pe el. E un scarbos.