| silvia71717152 a întrebat:

Am o problema cu iubitul meu. Nu are deloc răbdare la penetrare, intră brutal. De câteva ore am dureri vaginale, ca niște arsuri. Preludiu avem, doar că nu așteaptă încât să mă ud destul de mult încât să pot fi lubrifiată. Cum pot discuta cu el asta? Și ce pot face în legătură cu durerile?

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este un prost, nu va potriviti, lasa l sa caute pe alta de ce sa suferi tu ca el este un bou. Ce varsta ai?

| Violleta2022 a răspuns:

Da-i un sut in boase si va invata, ca ala nu este sex de placere ci viol, atata vreme cat sare pe tine fara sa-ti faca un preludiu corect, fara sa fii perfect umezita si excitata, iar sexul este cel mai prost posibil.
Daca nu intelege, te sfatuiesc sa-ti cauti alt barbat, ca asta probabil nu va fi capabil sa te satisfaca niciodata.

| mihai69 a răspuns:

Îi spui direct.
Dacă nu pricepe, îi zdrobești ouăle, să simtă și el ca tine.
Folosește și lubrifiant, ajută, dar nu e totul. Trebuie și tandrețe și grijă...

| Emilian65 a răspuns:

Spune-i sa fie ai blând cu tine când te penetreaza. Dacă nu înțelege, spune-i ca îl părăsești și cauti un alt băiat cară sa fie mai bun ca el.

| LoveSleep a răspuns:

La prima vedere ai crede ca e un taran. Apoi iti dai seama ca problema e la tine, ca alegi sa ne spui noua asta, in loc sa ii spui lui.

| Goete a răspuns:

Explica-i cum o facea fostul, sau chiar arata-i cu el daca ai posibilitatea

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dar tu nu ai gura sa-i spui?
Spune-i ca te doare! Ca te simti violata.
Ce poti face in legatura cu durerile? Astepti sa-ti treaca, nu mai pupa el sex pana nu te simti tu bine.

| Madaxo97 a răspuns:

Păi spune-i sa aibă mai multă răbdare, nu există sa nu aibă, dacă nu ține cont de cerințele tale înseamnă ca nu dă doi bani pe plăcerea ta si ar trebui sa te gândești de 2 ori dacă merita sa mai stai cu el sau nu.

| Cipi1212 a răspuns:

Se pare că iubitului tău nu îi pasă de tine ci doar de sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti idiot

| Kiran a răspuns:

Fi mai pasionala cu el, (saruturi, etc etc), apoi cand iti face preludiul, "maraie" sau tine-l usor de cap fortat sa continue, daca se retrage, spune-i ca mai vrei si daca refuza, posibil sa nu ii placa sa faca asta, unde e o bataie de cap pentru ca e un subiect mult unde va trebui sa cauti explicatii logice.

In legatura cu durerile, daca ce am scrie mai sus sau ceilalti prieteni mai sus, incearca sa te satisfaci singura si el sa astepte pana cand simti ca esti pregatita.