Pai uite. te cam ignora, iar cand o fata ignora un baiat inseamna ca nu-l place.sau ce vrea sa iti atraga atentia cat mai mult prin a te evita.
poti sa faci mai multe lucruri... poti sa faci la fel ca ea, da' nu cred ca poti rezolva ceva
poti sa te bagi in vorba cu ea si vezi daca vrea sa vorbesc si ea cu tine
spune-i ce simti si ca te cam doara ca te evita
inima iti spune tot ce simte ca trebuie facut.
succes;*
Eu zic sa vorbesti cu ea despre asta sa i spui ca tu o placi. si ca asteptzi un raspuns de la ea. daca vezi ca nu iti da nici un raspuns incearca sa o uiti nu are rost sa te straduesi degeaba
sper cateam ajutat
bafta
Nu mai suferi. Laso asa, nu face presiuni asupra ei, nu o vei ajuta cu nimic, pana una-alta, pune si tu ochii pe alta fta, e clar ca daca ea te ignora nu iti va da nici in viitor prea multa atentie
Nu o stresa prea tare, nu ne place noua fetelor asa ceva.trimite i si tu mesaje din cand in cand si fa o sa inteleaga ca astepti un raspuns de la ea... daca vezi ca ea nu iti da atentie deloc, las o in pace.nu are rost. dragoste cu sila nu se poate
Ba fratele meu deci uite cum sta treba tipu asta de fete nu merita atentia oricarui baiat si si de ce pentru ca se incapataneaza sa nu-ti spun daca da sau nu vrea sa atraga atentia ca si cum nu ea nu ar sta intr-un baiat si nu te stresa ca nu te place gandeste-te la viitoarea
Pai pot sa-ti zic si eu destul de sincer daca tu i'ai spus ca iti place de ea si ea acum nu te mai baga in seama e din cauza ca ei nu'i place de tine si nu are nici un interes fata de persoana ta si d'aia face tot posibilul sa te evite e purul adevar