| YoSeBbY a întrebat:

Am o problema cu o fata, ma intelegeam f bine cu ea la inceput dupa aia la un moment dat am intrebare daca vrea sa fie cu mine ea mi-a zis ca nu pentru ca ii e frica sa sufereee, ce credeti ca trebuie sa fac sa renunt la ea sau daca chiar o iubesc sa merg dupa ea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa discuti cu ea si sa-i spui ca nu se va mai repeta, desi sigur nu va crede, caci odata ce treci printr-o despartire sau mai multe si ai suferit in urma ei/lor nu prea mai ai incredere in cuvintele cuiva, in mare e dezamagita de toti baietii.Mai mult ca sigur ii considera pe toti la fel, asa se intampla mereu dupa despartiri, ii baga pe toti in aceeasi oala.
Discuta cu ea, incearca sa-i fi mereu alaturi, sa-i arati ca-ti pasa de ea si ca ai de gand sa ramai alaturi de ea, chiar daca ea se lasa mai greu.cu timp si rabdare cred ca va mergehappy

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cred ca nu prea are incredere in tine. A suferit mult in trecut si asta si-a pus amprenta. Daca tu o iubesti cu adevarat incearca sa ii arati ca o intelegi. Trebuie sa fii alaturi de ea si sa avansezi in ritm lent relatia. Ai rabdare cu ea si iti spun ca nu ai de ce sa regreti. Incearca sa ii arati ca nu urmaresti nimic si ca tu chiar o iubesti.

| Farcas a răspuns:

Poate a avut relatii in trecut din care chiar a suferit si nu mai vrea sa repete aceiasi experienta. Daca totusi ti la ea sincer, lupta pentru ea si arata`i prin fapte sentiementele tale nu prin vorbe. O fata apreciaza mai mult faptele sincere decat vorbele neadevarate.Pana sa ii castigi dragostea, poarta-te frumos cu ea si mai invit`o din cand in cand in oras la un suc sau un film happy Succes! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau dar are drepatate in viata intr-o relatie apar diverse complicatii si pana la urma se produce inselaciunea pana la despartire mai bine du-te si cautati aventuri cu fete nu relatii seerioase asa u suferi pana la urma daca te bagi intr-o relatie serioasa eu chiar sufar dupa una si eu am pus capac de aia nu mai vreau nicio relatie cu fetele ca nu se merita