Salut Mache! Vad ca unii dintre noi iti zice sa lupti pentru ea, foarte bine. Ai uita sa ne precizezi ce varste aveti, vad ca este o fata cu capul pe umeri, vrea sa invete pentru a obtine bursa, bravo ei! Tu te-ai aprins prea repede iar cu insitentele tale ar putea sa o sperii, ramai deocamdata la stadiul de amici, pe parcur arata-i respectul tau si-ai sa vezi cum se indreapta lucrurile. Nu te grabi, succes!
Eu am 16 si ea 15
Multi inainte! Ramaneti la postura de amicitie/prietenie, nu te grabi cca ai sa strici totul. Mai ramane de vazut daca si ea vrea sa ramaneti prieteni, roag-o sa te ierte deoarece ti s-a intamplat pentru prima data in viata sa te indragostesti. Spune-i ca pe parcurs ai sa te straduiesti sa inveti tot ce inseamna despre viata si dragoste si ca nu ai sa mai fi asa de sufocant.
Am incercat pe fb un mic experiment si am postat o imagine din aceea cu numere.Ea a fost prima care a raspuns.Si mi-a dat ca sunt de gasca, ca sunt dragut, ca sunt BFF si ca ar vrea sa iesim la un suc. Apoi un coleg de clasa a facut o gluma si a spus ca sunt de gasca si prost. Apoi i-a intors replica imediat spunandu-i ca daca si el e prost inseamna ca tu nici nu ai creier, adica mi-a luat apararea.Si apoi fratele meu a comentat ca sa scot fata la un suc, iar ea mi-a spus si am intrebat-o daca vrea sa sterg commentul si a zis ca nu, sa il las pentru ca ei ii place si ca nu o deranjeaza.Ce ar trebui sa inteleg din asta?
Inseamna ca si ea doreste o relatie dar nu de iubit/iubita, fratele tau ti-a dat o idee buna cu sucul, inca odata iti zic, incearca sa o lasi mai mult pe ea sa vorbeasca. Succes!
Incep cu o mica remarca; cu toate ca e o poveste frumoasa, incercati sa fiti o idee mai realisti; dupa cateva flirt-uri, nu ai cum sa iubesti o persoana. Te place, dar dragostea apare mai tarziu.
Sfatul meu este sa ignori spusele ei cu prietenia, sa urmaresti sa dai de ea cand puteti fi singuri, sa incerci sa-i furi un sarut, de exemplu.
Ar trebui s-o faci sa treaca de partea voastra, sa se ascunda de mama ei, ca sa puteti avea o relatie, ca oricum v-o doriti.
Ceea ce vrea maica-sa e o prostie, de invatat va avea si la facultate; in liceu, toti tinerii sunt preocupati si de relatii, nu are de ce sa o pedepseasca, pentru niste note. Daca esti baiat serios nu o vei influenta negativ la invatatura, mai ales ca, din ce spui, cred ca si tu esti un elev bun.
Convinge-o sa ascunda relatia de mama ei, sa-i spuna doar ca sunteti foarte buni prieteni, restul tineti pentru voi.
Succes!
Cel mai bun raspuns: Nu te da Batut Lupta pana la sfarsit ..Pentru ca aca si ea simnte la fel nu ai cum sa nu lupti ..Maicasa vazand ca luptii o sa se dea batuta 100 la 100 asa ca Lupta Fii puternic ..Lupta pentru Ea! SUCCES!
Mache iti zic sa lupti deoarece! La fel am fost si eu la varsta de 15 ani mama imi spumea sa invat si i-am zis ca le pot face pe amandoua sa aiba incredere in mine. Primul si ultimul baiat din vaiata mea e mai mare cu doi ani ca mine si ne.am intalnit in parc la fel a fost ne am indragostit la prina vedere. Ma certasem cu mama sa invat si aveam bursa de merit mi.am continuat scoala am luat bacu a fost foarte fericita si cu primul meu baiat am o casnicie si aceeasi scanteie ca in prima zi exista si acum la varsta de 22 de ani! Daia ti-am spus! Eu zic cat mai repede. Ochiii care nu se vad ..Se uita!
Hey..in cazul parintilor nu ai ce face mai ales daca parinti sunt comunisti de vremea lu' Pazvanti.dar ceea ce e mai nasol pentru tine e ca daca tipa isi doarea intr-adevar sa fie cu tine nu era asa usor manipulata de mama ei sa fim seriosi.
Mutubal întreabă: