| spad3r a întrebat:

Am o problema cu o prietena foarte buna. Sa suparat rau de tot pe mine pentru ca eu am facut un pic de misto de ea. Nu mai pot, nu mai stiu cum sa imi mai cer scuze, nu mai vreau sa auda de mine, ce sa fac? nici nu mai vrea sa auda de mine. cred ca ma urastea ajutor

funda :O3

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Well, daca ii erai prieten adevarat nu faceai misto de ea, cat de putin... nu trebuia sa faci misto de ea, dar daca ea tine la tine o sa te ierte. Poate ca acum vrea doar sa te tina putin pe jar si sa te faca sa regreti. Mai cereti scuze la ea si spune-i ca a fost o simpla gluma, nu se va mai repeta blah blah blah.

| Pastiluţă a răspuns:

Păi depinde cât de urât ai ''acostat-o '' cu acea replică.
Spune-i că ai făcut o greşeală şi că nu vroiai să spui asta.Şi că o rogi foarte mult să-ţi mai dea o şansă pentru că prietenia ei contează enorm de mult pentru tine şi că nu vrei să o pierzi. Eu cred că va merge asta.Îţi urez baftă. :* Te pup :*
- Fundăă? love struckbatting eyelashes

| Saburo a răspuns:

Pai cam asa se intampla cand faci misto aiurea... fie chiar si in spirit de gluma sa zicem. Sunt persoane care se supara foarte usor si chiar daca acea gluma parea a fi una nevinovata uite ca s-a dovedit a fi una pe care prietena ta a luat-o foarte in serios I don't want to see si uite asa poti sa strici fara sa vrei o prietenie foarte buna. Acum incearca si tu sa-ti ceri scuze dar s-ar putea ca prietena ta sa tina supararea un timp. Daca nu era genul care face mistouri ar fi trebuit sa-ti dai si tu seama ca se poate supara usor daca face cineva glume pe seama ei. Nu stiu ce i-ai putut spune dar vezi ca s-ar putea sa o fi luat drept jignire gluma ta I don't want to see ceea ce nu prea e bine pentru tine ca s-ar putea sa nu mai vrea sa vorbeasca niciodata cu tine. Fii si tu mai atent cu glumele astea care nu prea isi au rostul. Nu toti stiu de gluma.

| Dunnamite a răspuns:

Asta e, daca nu ai cei 7 ani de acasa, mistocarule!

| Adela2 a răspuns:

Pai de ce faci lucruri fara sa te gandesti? o3o
Daca ti-e prietena nu trebuia sa faci "un pic" misto de ea, aseai tu pe altcineva daca aveai chef de misto sa stii si cred ca ar trebui sa tii cont de raspunsul Elenei, bafta!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tie prietena buna isi revinebig grin

| alexhino a răspuns:

Nu te uraste.Dar unelor fete nu le plac baietii indrazneti.

| Ababei_Adelin_Ababei_Adelin_1962 a răspuns:

Timpul vindeca ranile pe care noi le facem, cu s-au fara voia noastra, calmeaza-te si ofera-i in continuare prietenia ta fara explicati prea multe si fa-o sa-si dea seama ca ai facut o greseala pe care o regretisi. Ar fi bine sa afle si de la ceilalti prieteni pe care ai ai.Te mai chinuie o perioada dar ca ori-ce prieten nu cred ca te lasa sa te pierzi in jungla vieti.Iti doresc noroc.