| Goguletzu a întrebat:

Am o problema, cu orice fata am intretinut raporturi intime nu m-am simtit bine, m-am simti atras pana la un anumit punct si dupa aia mort.

Nimic sex oral, anal de toate. Nu ma simt atras.

P. s:100% nu-mi plac barbatiihappy

Un sfat ceva?

Răspuns Câştigător
| ASIGURATORUL a răspuns:

Incearca sa nu mai complici cu fete care nu te atrag cel putin fizic.Altfel, risti de fiecare data sa patesti la fel. Si incearca sa nu ai o fata doar pentru. o noapte. Daca vei gasi intr-adevar fata ideala si vei dori doar pentru. 1 noapte cu siguranta o vei pierde.Succes!

6 răspunsuri:
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Nu te lăsa condus de simple atracţii fizice.Aşa cum vin,la fel se duc.Şi odată ce ai obţinut ce ai dorit,atracţia se scurge.În schimb, când ai lângă tine o fată pe care să o iubeşti, intensitatea emoţiilor şi trăirilor interioare creşte considerabil.Asta nu reuşesc să înţeleagă majoritatea băieţilor şi ajung să se întrebe de ce nu sunt doriţi.Deschide ochii mari şi caută ceva mai mult decât obişnuieşti să vezi.

| GandesteLogic2011 a răspuns:

Pentru a te ajuta mai bine, Spune-mi te rog cu cate fete te-ai culcat, cate dintre ele au fost prostituate si cam cat de lungi au fost sau sunt perioadele in care nu ai sex?

| nebunu_5532 a răspuns:

Asta crezi tu ca nu te atrag barbatii! Esti lachioi 100%!

| sinx a răspuns:

Eu zic sa incerci si cu baieti. rolling on the floor Primul pas este sa treci peste negare. Dupa aia totul vine de la sine happy

| Goguletzu explică (pentru GandesteLogic2011):

Cam in jur de 10, niciuna n-a fost prostituata si cea mai lunga relatie 1 luna

| sinx a răspuns (pentru Goguletzu):

E bine macar ca ai incercat... sunt altii care ar da orice sa incerce si nu au cu cine. happy O sa vina de la sine, stai calm