| 0IoAnA0 a întrebat:

Am o problema cu prietena mea cea mai buna si nu stiu cum sa o rezolv odata. Ea e mai mica de ialtime(in jur de 1, 50) si nu se simte deloc bine in pielea ei...adica nu prea iese afara tot timpul se plange k e micuta, dar ea e foarte draguta si finuta(si nici nu e grasa...are si corp frumos, e cv de genu arata bine dar de marime micalaughing. ma rog, zice-ti-mi cum sa o conving k e frumoasa asa cum e si sa ii dau mai mult curaj k meritathinking Si mai mentionez k a avut chiar si prieten dar tot nu se crede frumoasasad

2 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Felicitari ai o prietena complexata care are tendinta de a exagera cand vine vorba de "defectele ei". Sigur are putini ani pe buletin, poti sa-i spui ca are timp sa creasca si ca baietii prefera gazelele, nu girafele, poti sa-i spui sa incerce inotul, face si corp frumos, dar si creste.Nimeni nu-i multumit cu ce are niciodata, poti sa ii pui in evidenta celelalte calitati.Intr-o zi o sa scape de "problema ei", daca uratii pot sa se simta bine in pielea lor, de ce n-ar putea ea? Sa nu faca din tantar armasar si sa fie bucuroasa ca este cum este si nu arata mai urat, ce prefera ea? Inalta si urata sau micuta si draguta?

| Dede106 a răspuns:

Ai putea sa faci ceva comparatii...in legatura cu altcineva, care se potriveste perfect cu ce spune ea!