Gândește-te în felul următor și pune-te în următoarea situațe:
Tu ești fată și ai prieten. După mult timp îți dai seama că el este totul pentru tine și că ești foarte fericită lângă el, și vrei mai mult. O să faceți sex și totul este frumos, tinzi să crezi că vei fi alături de el toată viața. Timpul trece, tu îl iubești din ce în ce mai mult, dar el se schimbă, își dă seama că nu te vrea. Tu dai tot ce poți, suferi, vine momentul și te desparți de el pentru că nu te mai vrea. Trece timpul, uiți de el, găsești pe altcineva, dar această persoană este fixată pentru că nu mai ești virgină. Ce faci? Normal, îl lași, nu vrei să fii lângă o persoană care nu te înțelege și nu vrea să înțeleagă, care acordă atenție doar faptului că nu mai ești virgină și se gândește numai la trecutul tău.
Nu este de vină că a făcut acest lucru cu persoana nepotrivită, nu a făcut-o doar ca să o facă. Iar dacă a făcut-o doar ca să o facă, să se simtă bine... nimeni nu este perfect, din greșeli înveți, iar dacă nu a învățat atunci abia acum înseamnă că nu este demnă de cineva care vrea o relație serioasă.
Băieții/ Bărbații/ Moșnegii sunt idioți, mulți vor doar distracție și nu le pasă de nimic.
Fetele/ Femeile/ Băbuțele sunt slabe, au nevoie de iubire, au nevoie de cineva alături, se dăruiesc cu totul pentru o dragoste adevărată, dar intervin fraierii și strică tot.
Dacă ar fi venit la tine una bombă înainte să o cunoști pe ea, ce ai fi făcut?
Dă-i o șansă!
Buna,
Ma bucur ti-ai dat seama ca ai nevoie de ajutor. Tu nu poti sa ai pretentia de la ea sa fii fost virgina, in primul rand nu te cunoastea, este viata ei, iar in al doilea rand, cel mai probabil nu o sa fii tu barbatul ei. Cum era pe vremuri, ca femeia trebuie sa fie virgina. Bullshit. Problema e clar la tine, ca sfat, nu stiu ce sa-ti dau mai mult decat aceste cuvinte: Vezi-ti de relatia ta daca o mai vrei, si nu te mai gandi la lucururi care nu sunt deloc importante pentru tine. Nu conteaza virginitatea intr-o relatie, sunt alte lucruri pe care trebuie sa te axezi. Trecutul e trecut si n-ai cum sa-l schimbi!
Hai să bag și eu o fisă pe-aici: niciuna dintre tipele cu care am avut până acum relații sexuale nu a fost virgină. Nici măcar cele cu care am format un cuplu. Și îți spun foarte sincer că asta nu m-a deranjat absolut deloc. Ce a fost, a fost; contează doar ce aveți voi acum.
Și da, am rămas totuși cu un regret - că nu știu cum este să ai o virgină cu care să faci „primul pas". Asta e... nu putem să avem chiar tot în viață...
Pai, esti o persoana frustrata si foarte nesigura pe sine care doreste sa detina controlul.Problema nu este la ea ci la tine. Dureros, stiu, insa ar trebui sa mergi la un psiholog sa cauti ajutor.Nu te poti schimba doar din simple sfaturi, mai ales ca nu le vei asculta.
Mai mult conteaza cine e in inima ei, nu cine a fost in patul ei.
Te agati de o chestie nesemnificativa.