| 00ioana00 a întrebat:

Am o problema cu viata mea sexuala. Cred (din ce am mai citit) ca am un himen elastic. Ma doare de fiecare data camd incearca sa o bage, si nu din cauza ca sunt eu stramta, ci pentru ca simt cum impinge himenul. Peste cateva minute (o baga incet ca sa ma doara mai putin) durerea trece insa placerea nu este atat de mare. Toate prietenele mele imi spun cat de placut este sexul si cat de des au orgasm. Eu nu am avut parte de asta... Niste sfaturi? (tin sa mentionez ca o fac de 2 luni, deci nu mai e durerea de "la inceput")

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Discuta cu ginecologul tau, cel la care ai fost la consultatie in prima luna de la inceperea vietii sexuale. El te-ar fi informat daca ai vreo problema, asa ca am impresia ca nu himenul este problema, ci ceva care a intervenit dupa consultatia respectiva (poate o infectie)

| wolder a răspuns:

Himenul nu ar trebui sa te doara
trebuie sa lubrifiezi foarte bine ca sa scapi de durere
cumpara lubrifiant

| neutrino a răspuns:

Nu himenul tau este de vina, ci partenerul tau: nu stie "meserie".

| Valleria a răspuns:

Eu am aceesi problema, la inceput nici nu putea sa o bage de tare ce ma durea apoi i-am explicat ca trebuie sa o ia mai incet si nu ma doare asa tare dar oricum nu sint placere. Poate dupa mai multe relatii sexuale o sa fie altfel. Si inca o probleme la el e ca lubrificarea dureaza prea mult ca imi trece si pofta, poate la tine e la fel.

| cosminelu87 a răspuns:

Buna, puteti incerca eventual un lubrifiant. Sau evident puteti incerca un preludiu mai cuprinzator.