Mai bine fumezi ceva.
Glumesc, evident. Fii tu însuți, va fi mult mai bine, în ciuda eventualelor stângăcii.
Si eu, eram la fel mai demult, din 5-5 minute la baie, dar mi-a trecut de la sine, poate cu anii...
In schimb, bautura nu rezolva neaparat timiditatea+ fata o sa observa 100% ca ai consumat alcool, ce o sa fie mai naspa. + Sa mergi la baie cand esti cu o fata. e putin rusinos.
Mai bine cum zice Mihai69 fumeaza ceva
De ce sa fie rusinos? E ceva normal sa mergi.Eu nu as fi deranjata daca un baiat cu care ma intalnesc are nevoie la baie
Bună!
Eu zic sa nu te pripesti cu alcoolul. Poți face o impresie mai puțin bună sau chiar rea (depinde de personalitatea fetei în cazul acesta) în comparație cu mersul mai des la baie.
Sa nu ți se pună eticheta de alcoolic la prima impresie, deși tu nu bei foarte mult(presupun).
Cel mai bine e sa nu consumi nimic.
Fii mai sigur pe tine! Doar te consideri un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.
Fii calm, liniștit, fii tu însuți și totul va merge bine. Nu îți fie frica de nimic și nu te mai gândi prea mult la ce vei face, la ce vei zice. Repet fii tu însuți, relaxat.
Numai bine! Și multa bafta cu întâlnirea, sper sa decurgă așa cum îți dorești tu! Îți țin pumnii!
O sa te ajute adrenalina; acum daca dai un shot nu cred ca de va intampla nimic. succes