Iti dau un sfat prietenesc (chit ca nu te cunosc). Lasa-o in pace, las-o sa bata campii. Crede-ma iti zic din proprie experienta. Am cunoscut si eu asemenea fenomene ale naturii. Mai bine continuati relatia care o ai, vezi ce o fi si daca e sa nu te tina asta, tot sa nu te la ea, pentru ca ea tot ce va vrea e sa te faca sa ii cazi in plasa si sa te tina-n lesa.
Se pare ca zeii iti sunt impotriva.Muta-ti privirea catre una mai anosta dar stabila sentimental.
Nu stiu daca raspunsul tau, referitor la zei e la misto... Mersi oricum
A fi prieten cu o fata este una, iar a fi iubitul ei este cu totul altceva. Fata aceasta nu are fluturasi in burta pentru tine si in acest caz nu poti face nimic si nici nu te poti supara pe ea.
Crezi? , atunci de ce mi-a spus asta saptamana trecuta?
Mai greseste si omul, fapt recunoscut apoi si de ea.
Daca as fi in locul tau, as lasa-o in pace si mi-as gasi o prietena care sa ma iubeasca cu adevarat.
De mai bine de doua luni nu mi-o pot scoate din minte, e prima fata pe care o iubesc, e adevarat ce spui dar nu ma atrage nicio fata indiferent cat ar fi de frumoasa plus ca eu nu sunt foarte sociabil
Daca e sa vorbesti cu ea, sa o intrebi nu o intreba intr-un loc public. cred si eu ca atunci iti spune nu
intreab-o intr-un loc mai intim mai secret.atunci spune-i cano, iubesti mult si sa-ti spuna sincer daca te place. atentie poate sa zica nu, pentru ca noul ei coleg de banca a convins-o sa nu te mai placa.tu stai calm, momentan.