Aici rogi lumea sa nu faca misto iar la o intrebare de-a mea mi-ai raspuns
"ca sa intrebi tu"
ti se pare corect? sa stii ca pe acest site ne mai intalnim si nu cred ca o sa te ajut sau sa castigi cu astfel de raspunsuri iar acum as fi putut sa te ajut cu ceva dar in primul rand intrebarea ta este seaca: cica i-ti este rusine sa spui dar vrei raspuns la intrebare...ce intrebare?
Buna!
Evident...o gluma proasta! Daca tu nu ai ce face asta nu iti da dreptul de ai face si pe altii sa piarda timp, degeaba, citindu-ti 'intrebarea' in loc sa ajute pe cineva care chiar are nevoie.
Pa-pa!
Are dreptate goergeceltoma.Am vazut cateva din raspunsurile tale.Nu vrei raspunsuri la misto.Dar pentru asta trebuie sa existe o intrebare.Care la tine nu e.Ai scris la misto.
Pai cam aveti dreptate, dar nu fiti rautaciosi ca fata a pus intrebari (dar le-a pus separat). intai a postat o rugaminte, si daca ea, poate canda v-a raspuns oareum urat, poate avea o stare proasta sau ceva..sau nu intelegea intrebarea. voua nu vi s-a intamplat never?
fundita? (pentru incurajare)
Alt copilas care se plictiseste si vrea neaparat sa nemonstreze ca neuronii ei sunt in vacanta de iarna.
linarkfts întreabă: