| Catti a întrebat:

Am o problema : De cand a inceput vacanta de iarna sora prietenului meu, pe nume A. [una dintre cele mai bune prietene ale mele] ne propune sa mergem la film, la o pizza, la MC, undeva. Din cauza persoanelor care spuneau ca merg si apoi se razgandeau, renuntam si eu de fiecare data. Asta seara aceeasi poveste "Mergem la biliard" eu am spus ca merg si am sunat la cativa prieteni sa ii invit, acestia nu mi-au promis si imi dau raspunsul maine. In acest timp am fost invitata de un vechi prieten la patinoar. Deoarece stiu ca o sa se intample ca de fiecare data si maine nu o sa mai vina nimeni, am acceptat si am sunat-o pe A si i-am spus ca nu mai merg. Ea s-a suparat si a inceput sa imi zica :" te-am considerat cea mai buna prietena a mea mult timp, dar se pare ca esti ca toti ceilalti, promiti ca vii apoi te razgandesti, stai dupa toata lumea, la tine daca nu merg ceilalti nu mergi nici tu, nu vrei sa mergi cu mine. " si tot felul de chestii sad. Apoi mi-a inchis telefonul spunandu-mi "M-am saturat de toti si de toate".

Imi pare sincer rau ca m-am certat cu ea sad, chiar tin cu adevarat la prietenia noastra. Ce pot face sa ne impacam?
Multumesc love struck

Scuzati categoria

Răspuns Câştigător
| Nykwtza a răspuns:

Hey...nu-ti lua tare pe suflet, se mai intimpla! Spune-i totul cum s-a intamplat, si denspre baiat desigur ^_^ Spune-i ca iti pare foarte rau de ce sa petrecut si ca nu ai vrut sa o superi ceva de genu! Invito undeva la cinema, pizza, numai voi doaua! Ea te va crede 100%! Prietenele intotdeauna se cearta si intotdeauna se impaca! Suno miine si vb cu! Bafta!winking

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Chiar nu stii?

| BubuLina999 a răspuns:

Iti ceri scuze si ii explici cum a stat treaba. daca chiar e prietena ta ...atunci te va iarta si veti trece peste probleme.:*

succes si sper sa nu va mai certati.

| Catti explică:

@gigiro
Daca stiam mai puneam intrebarea?

| TąNyą a răspuns:

Încerci s-o suni şi să vorbeşti cu ea îi explici situaţia îi spui că-ţi pare rău şi zilele astea scoate-o tu cât mai mult.

T.