Incearca sa fi mai curajoasa si nu te mai stresa asa mult pentru ca de aceea te panichezi, fi cat mai naturala
Mergeti voi si pupati-va in afara scolii, de exemplu in cel mai apropiat parc, si ai sa vezi ce bine merge!
Încearcă să îţi stăpâneşti toate emoţiile. Comportă-te normal pentru că nu ţi se va întâmpla nimic atâta timp cât eşti lângă el. Ai protecţie şi iubire în acelaşi timp. Profită de fiecare clipă şi nu lăsa nişte senzaţii să te facă să te ruşinezi. Fii tare.
Pai in primul rand nu trebuie sa gandesti "Gata, o sa clachez, o sa o dau in bara".Nu, nici gand! Trebuie sa renunti la negativism, sa faci ceea ce simti si sa ii arati asta.Sincer,asa am fost si eu la inceputul relatiei mele, eram foarte timizi amandoi, ne era rusine sa ne luam unul pe celalalt de mana..si.e frumos sentimentul asta,dar sa nu continue.Fa tu primul pas! O sa ii placa, iti garantez, lasa-te purtata de ce simti pentru el, nu mai gandi negativ, ca vrei gresi. Scoate-l la un suc.Atunci cand veti fi doar voi doi, poate va prinde si el tupeu si vei vedea ca o sa fie bine
Nu te gandi ca o s-o dai in bara! Gandeste-te ca poate daca faci o prostie lui poate o sa i se para amuzanta. Incercati sa va comportati cat mai normal posibil! Gandeste-te ca esti cu un prieten foarte apropiat. Incearca sa nu devii o alta persoana in preajma lui, fi aceiasi cum esti si de obicei!
Te pup si succes!
Cristi2500 întreabă: