Poate fi vorba de o infectie sau o raceala...mergi la medic ginecolog sa iti faca niste analize de exemplu iti va recolta din acea secretie si iti va spune ce e, exista pastile creme sau geluri pentru asa ceva dar trebuie sa ti le prescrie el. Mergi luni la medic pentru ca in fiecare zi daca e infectie se agraveaza si e tot mai greu de tratat deci luni fuguta cu mama ta sau si singura daca esti majora dar iti trebuie trimitere de la medicul de familie si adeverinta de la scoala/loc de munca altfel se plateste, cel putin asa stiu eu.
Funda?
Ai putea folosi absorbante zilnice, asta pentr a evita starea aia de jena si sa te simti in continuu umeda.Si acum cred ca ar putea fi vorba sigur de o raceala, dar pana si un chist ar putea fi cauza.Si pentru ca noi nu iti putem spune clar, eu zic sa consulti un medic ginecolog pentru a preveni orice ar fi aia, asata ti-o spun deoarece o femeie sau o domnisoara ar trebiu sa mearga la medic cel putin o data la 6 luni.
Este vorba de o infecție cel mai probabil candidoză datorită aspectului alb spre brânzos și mirosului.
Poate fi și altceva de aceea ar fi bine să vezi urgent un medic ginecolog.
As putea sa te intreb cati ani ai? Ca sa stiu daca pot sa-ti raspund... Cred ca stiu despre ce este vorba
Si eu tot asta am...si am 14 ani.Si mama a spus ca asta e doar o raceala si va trece cu timpul.