| DEvil007 a întrebat:

Am o problema.De ce as scrie 4 randuri daca nu are logica asa ca o sa fiu scurt si la obiect. Iubesc pe cineva din toata inima cam de o luna ea m-a placut am fost in jur de 2 saptamani in preuna, i-a a inceput sa nu ma mai bage in seama asa ca brusc ne-am despartit.Nu mai pot frate deci imi vine sa-mi iau mintiile! Sa mentionez ca sunt baiat si cred ca o sa radeti dar (am si plans de cateva ori) deoarece eu tin la aceea persoana.Pe scurt cum scap de amintiriile cu aceea persoana, sa nu ma mai gandesc la ea. sad

6 răspunsuri:
| NuMaContrazice a răspuns:

Nu-i o rusine ca ai plans, e ceva firesc, asta inseamna ca tu chiar o iubesti.
Incearca sa vb cu ea si daca nu accepta las-o. cauta-ti pe alta, chiar daca nu o iubesti, si incearca sa-i acorzi toata atentia ei, ca sa-ti umpli timpul, sa nu te mai gandesti la cealalta.Bafta!winking

| Keith a răspuns:

E o perioada scurta 2 saptamani, zi mersi ca nu au fost 2 ani,acea fata nu merita lacrimile tale, a stat cu tine la vrajeala, nu i-a pasat de sentimentele tale, uit-o, nu e nici prima nici ultima fata dupa pamant asa ca stai calm si incearca sa iti gasesti pe cineva care sa te merite la adevarata ta valoare.Bafta!

| MeandYou123 a răspuns:

Nu-i o rusine baiat fiind sa plangi.Iti spun pe fatabig grinragoste cu sila nu se poate.Mergi inainte.

| camay14 a răspuns:

Incearca sa iti gasesti ceva de facut sa nu stai degeaba ca atunci iti vei aminti de ea.Vb si tu cu mai multe fete poate una ii va lua locul in inima ta.

| alee3333 a răspuns:

Abordeaz-o,nu lasa sa treaca dragostea pe langa tine. daca nu accepta nicicum, nu cred ca ai avea nevoie de o noua relatie, va vedea asta si va insemna mult pentru ea. Daca nu doreste inseamna ca nu te iubeste si nu te merita! sa nu ai rusine :*. nu renunta si daca nicj cum nu merge, frate mai sunt fete pe lumea asta happy.

| omuletdezapada a răspuns:

Du-te prin lume gasasteti alta care sa o iubesti si ea la fel si bam nu o sa-i mai duci dorul