Daca faci o fata sa rada, este a ta. ar trebui sa fii mai vorbaret, mai putin rusinos in preajma unei fete si sa nu te dai la ea din prima clipa, las-o sa se acomodeze cu tine si dupa fa pasul.
Fetele vor baietii inalti, duri, rai, cu haine de firma, masina, bani, cea mai perfectiunea,
Tu sa nu disperi, asteapta si fii tu insuti nu-ti lua o masca ca api ea sa fie dezamagita de ce a ales.Intra-o ce ar vrea sa schimbe la tine si incercati impreuna sa rezolvati problemele, comunica foarte mult cu ea.Fi tandru si poartate ca un adevarat doamn cu ea. Si daca vrei sa o saruti iai fata in mainile tale usor ca si cum ai mangaia-o si intreab-o daca iti da voie sa o saruti.Crede-ma functioneaza!
Inseamna ca intr-adevar ceva nu le palce lor @lolita are foarte mare dreptate fi foarte vorbaret fi amuzant nu incerca sa pari "jmeker" ca nu rezolvi nimic.Fi pe placul lor.Vezi ce le place s adiscute ((in limita bunului simt)) si bagate in vorba cu ele nu e chiar asa de greu sa faci o fata sa te placa.Stiu cum e asa eram si eu pana al 15 ani.Acum am 17 jumate. Oricum mult succes.Si ai grija
Poate ca exista ceva anume ce nu le place la tine...incearca sa afli.Sau poate nu e vorba de asta, ci pur si simplu asa a fost sa fie.Nu te mai da in spectacol(nu la toate fetele le plac baietii care se dau in spectacol), poarta-te frumos cu ele, vorbeste-le frumos(nu le jigni ) si cum ti-a spus si lolita:fi mai vorbaret si cine stie poate iti vei gasi si o prietena.Succes!
O sa apara fata cand te astepti mai putin...Nu e cazul sa faci o tragedie din asta, fiecare problema are si o rezolvare si pana la urma in viata traim si sa indeplinim alte scopuri nu decat scopul de a avea un prieten . timpul le rezolva pe toate...
Am o problema similara ca si tine. poate ai gasit un raspuns.eu nu am reusit
Frate...si eu am avut aceeasi problema...pana n-am avut masina nu se uita nici una la mine.dar acum ca am masina toate ar vrea sa fie cu mine.Dar nu merita!
Cine vb cu mine ca am o problema mica dar bine nusunt disperat dar imi caut o prietena draguta nu sunt pretentios va multumesc va pupic
Trebuie sa tii cont de cel mai important amanunt cand vine vorba de o realatie cu o fata. Tine minte asta ''Ca sa iti gasesti o iubita, in primul rand trebuie sa ti-o permiti''. Cea mai importanta imformatie care ti-o pot da!