| ChikiGirl a întrebat:

Am. o problema.de curand am iesit cu un baiat...care ma atinge ma pipaie si incearca sa ma faca sa ajung in patul lui...desi eu ma opun.il iubesc si el ma ameninta ca daca nu ii voi indeplini placerea asta. atunci cel mai bine este sa ne despartim.nu este prima intamplare de genul.si de fiecare data cand mi se intampla ma simt din ce in ce mai prost sad Fetelor ajutati-ma va roog

18 răspunsuri:
| FuseBoxRadio a răspuns:

Cum sa-ti zic te arde. apoi se lauda la toti prietenii lui.si o sa te aiba la mama. cand ii se scoala pl vine la tine cand nu,`nu-l intereseaza de tine.eu sunt baiat si stiu mai bine decat o fata acum tu faci cum crezi

| FuseBoxRadio a răspuns:

Cum sa-ti zic te arde. apoi se lauda la toti prietenii lui.si o sa te aiba la mama. cand ii se scoala pla. vine la tine cand nu,`nu-l intereseaza de tine.eu sunt baiat si stiu mai bine decat o fata acum tu faci cum crezi.

| Brandusha16 a răspuns:

Dai cu flit! Nu te lasa! Nu merita! Un baiat care te iubeste te intelege si te resecta, in primul rand. Daca te iubea te intelea ca nu vrei. Nu e el ultimul baiat dupa pamant. Capul sus si mergi inainte kiss

| deeeeea1 a răspuns:

Inseamna ca el nu te iubeste cum tu meriti si vrea numai asta de la tine...

| unknow a răspuns:

Lasa`l! big hug este lumea plina de baieti! mai frumosi, si mai educatzi, si mai km vrei tu!
daca el spune asta inseamna ce te santajeaa sentimental! el nu tine la tine!
problema lui este ca se uita mai mult la corp decat la suflet. nu tine la tine, sau daca tine, tine f putin,... si superficial!

sa nu cedezi pentru. ca o sa iti para rau
multa bafta iti urez:*:*:**:*: love struck papa!

| AnnaS98 a răspuns:

Pai spune-i ce crezi. vorbeste deschis cu el si negociaza un pic. daca nu merge da-i papucii. mai sunt atatia baieti in lume si e pacat sa te opresti la unul care nu da 2 parale pe dragostea ta. si mie mi s-a mai imtamplat. nu uita: daca tu nu vrei, n-o sa se intample nimic. situatia e in mainile tale. balta mai are mult pestewinking Bafta! fundita?

| mgtow a răspuns:

Trebe sa te obisnuiesti cu ideea pana gasesti un om cuminte.

| Tania a răspuns:

Si tu sa ii zici :„Foarte bine ne despartim,eu vreau sa ma si respecti,nu doar sa iti bagi tu p***a"
Asfel de tipi cu asemenea santaje jalnice nu merita nimic de le tine.O sa suferi si mai mult pentru ca el nu te iubeste, poate o zice, dar baietii au multa vrajeala in ei.Ai grija pune-te pe tine pe primul plan.Tu contezi in situatia asta.

| BRG a răspuns:

Sărut mîna nu merită să stai cu cineva care te obligă să faci doar cum vrea el. Dacă te amenință înseamnă că nu ține la tine, și nu te vrea decît pentru plăcerile lui sexuale, mai bine lasă l și vezi de viața ta.

| Allexis a răspuns:

Pai, da-i papucii, oricum nu te vrea decat pentru sex. E clar ca nu te iubeste, e clar ca nu vrei sa faci sex cu el si e clar ca e un dobitoc, pentru ca nu asa se procedeaza cand vrei sex cu o fata. Da-i papucii si baga-l undeva.

| AnonimNoName a răspuns:

Spune-i ca inca nu esti pregatita. daca te iubeste cu adevarat te va intelege, dar baietii din ziua de azi numai la sex se gandesc. (rare ori vezi unul care nu se gandeste la asa ceva)

| Lummy a răspuns:

Vorbeste serios cu el, spune-i ca daca e sa se intample o sa se intample. Singurul motiv pentru care un baiat este cu o fata nu trebuie' sa fie doar sex-ul. daca te paraseste tot el pierde. nu poate face nimic fara voia ta. spune-i ca il intelegi ca are nevoi ca orice baiat, dar si el sa te inteleaga pe tine ca nu esti pregatita si ca prin atitudinea lui nu face altceva decat sa te aindeparteze de el. succes!

| Daiana_1431 a răspuns:

Pai lasa'l in pace. De ce nu vezi ca doar te foloseste, nu vrea nimic altceva de la tine decat sex. Sunt o groaza de baieti pe lumea asta, care inca nu i'ai cunoscut si care vor o relatie adevarata, nu doar sex. Nu il lasa sa te calce in picioare. Fi puternica si desparte'te de el.

| Ezzio a răspuns:

In Romania traim noi straine suntem chiar aici si o ducem bine! Fraieri din lume o stiu si ne poarta pica suntem un popor prea mare pentru o tara asa de mica!

| raluca18 a răspuns:

Nu merita iubirea ta. cu sg trebuie sa te desparti de el si cel mai bine ar fi ca tu sa faci asta nu el. cu conditii nu prea merge iubirea deci el nu te iubeste. multa bafta si sper sa faci ce este bine. nu te simti prost ca nu ai dc si plus de asta el pierde nu tuwinking

greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea,trimite-l la domnu' dracu' si asta in cel mai scurt timp! Este un nenorocit,daca isi imagineaza ca poate aduce in patul lui,o fata,cu amenintari!
Fa-ti inima piatra si nu te mai uita la el! Te va folosi si te va arunca,ca pe o masea stricata! Nu-ti calca pe demnitate,da-i papucii, este printre acei mici ticalosi care obtin satisfactii santajand, mintind si amenintand.Nu e pentru tine asa ceva!
Oricat te-ar durea, lasa-l si priveste in jur.Baietii,sunt tare multi.Cine stie carui baiat exceptional,dar timid, nu-i tremura chiar acum sufletul pentru tine?
Nu-ti mai pierde timpul cu un nenorocit, nu lungi o situatie care nu are sanse sa se imbunatateasca.Mult noroc!

| Galiutza a răspuns:

Doamne...pai daca face el asa ceva inseamna ca nu te iubeste, nu are respect fata de tine, deloc.Iar tu daca ai aceepta ai arata ck el iubesti si esti prostuta caci in indeplinesti toate poruncile si el se va mai folosi de aceasta.nu ii fa pe plac, poti sa regreti nu fa greseala aceasta.pai sper ca tiam putut fi de folos.Bafta :*

| ZambeskDinNouAcum a răspuns:

Draga mea da-l dracu nu te merita. data viitoare cand iti mai propune asa ceva da-i un suth la **** ca sa te tina minte:X bafta