Daca vrei sa o minti ii poti spune ca tu ai crezut ca ea e exct ca celelalte fete pe care le-ai sarutat s nu ai crezut ca ea o sa o faca din prima atat de pasional. (in fine, daca vrei sa folosesti metoda asta mai modific-o, dar oricum e o metoda penibila).
Sau iti ceri iertare si o intrebi daca mai e dispusa pentru inca o incercare, dar ai grija sa nu o gafezi si de data asta.
Pasi micuti. Nu e capat de lume.
Man ai avut ocazia sa o saruti, ai sarutat-o si ea ti-a zis ca nu prea stii sa saruti, deci trebuia sa continui, sa-i spui sa te invete ca uite tu nu ai mai sarutat niciodata o fata etc.Nu stiu dar cred ca nu ar fi zis ca nu te invata. Daca cauti asa sa inveti din vorbe nu ai cum, decit sa faci practica cumva.Asa ca fa-ti o prietena si ii spui ce si cum si fara sa iti fie rusine ca nu vad ce este rau in a nu stii sa saruti.Nici sa nu-ti pese ca nu e nimic grav.Si bagate la ele fara rusine spune ca vrei sa inveti si doar asa poti invata.Si daca fetele te place cum arati cu siguranta nu te vor refuza.Bafta si spor la sarutat.
Nu ne nastem invatati gata,totul se invata, nu trebuie sa disperi ca prima ti-a zis asa, crezi ca ea stia prima data, si oricum parerea mea ca nu este atrasa de tine altfel nu te jignea, ar fi continuat si v-ati fi dat voi unul dupa celalat
Eu zic ca nici nu mai are rost sa stai cu ea...Adica tinand cont ca nu i-a pasat si te-a facut sa te simti atat de prost...Ar trebui ca primul sarut sa fie special, cu o persoana special.Tu ce crezi?!
Buna!
Ce aiurea s-a comportat prietena ta
Pai cu siguranta nu-i spune ca nu sti.
Spune-i ca ultima prietena a ta te-a dezorientat, pentru ca ea saruta intr-un anumit fel, si acum si tu te-ai luat dupa ea si dupa ii spui sa te invete modul in care saruta ea .
Sper ca te-am ajutat!
Daca simti ceva pentru ea si ea pentru tine. spune-i sa invatati impreuna. daca nu vrea saruta altele pana prinzi experienta...si cu asta basta nu stai marcat de o astfel de observatie total personala. poate ca tu stii dar nu cum vrea ea..totul se invata suntem unici./
Să fie sănătoasă înseamnă că nu știe ea să sărute și se gândește numai la limbi în gură și atât.
Stai liniștit nu e sfârșitul lumii.