| mihai_1539 a întrebat:

Am o problema de dragoste, eu sunt in alta tara si fata e in romania, ea are o relatie care nu mai are nici un viitor(asta mi-a zis ea), eu singur, imi place f mult de ea, am impresia ca si ei ii place de mine, vb cu ea mereu pe mess, imi spune ca il iubeste dar nu o merita si o sa puna capat cat mai curand. Nu stiu ce sa fac, e de la mine din oras, nu am vz niciodata dar am vz in poze vb mereu cu ea, e perfecta pentru mine dar nu stiu ce sa fac?
Eu am niste sentimente pentru ea, i-am zis despre tot ce simp dar nu mi-a zis nimic, a tacut.

va rog dati-mi sfatul vostru. am nevoie. ce sa fac? e greu cu strainatatea dar eu mor dupa ea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca daca si ia simtea ceva pentru tine cand iai sp ce simti si spunea si ea dar nu cred ca te vr pe tine bani tai si crede ca daca esti acolo e bine pentru ea sunt fata si stiu cum gandeste ai grija si nu iti mai arata sentimentele...

3 răspunsuri:
| Blondamea a răspuns:

Pai asteapta sa vezi ce se intampla intre ea si actualul si daca se despart actionea daca spui ca o placi atat de muult. dra ai grija ca daca ea nu te place poti risca prietenia voastra pentru ca din asa ceva mai sunt oameni care se supara at cand sunt refuzati sau le spui ceva de genu asta crede-ma si eu am avut aceeasi problema
Bafta:X:X:X:Xbig grinbig grinbig grinbig grin

| Foxxi a răspuns:

Dupa parerea mea, o relatie la distanta, mai ales daca nu v-ati vazut niciodata, nu are cum sa tina. Poate cand te intorci in tara va puteti intalni si vorbi face to face...

| georgesur a răspuns:

Daca nici macar nu ai vazut-o pina acum, cum poti sa zici ca ai sentimente pentru ea? Vezi ca "aparentele" din poza(sau cuvintele din mailuri) nu-ti dau "dimensiunea sufletului" ei! Din ce povestesti caracterul ei este cel putin duplicitar, caci nici nu ia hotarirea de a intrerupe o relatie fara "nici un viitor", dar intretine simultan o relatie "virtuala" cu tine, fara a-i pasa de "zbuciumul" tau.
Sfatul meu (pe care nu cred ca-l vei lua in seama :d ) este sa-ti gasesti o fata "in carne si oase" cu care sa incepi o relatie adevarata!