Pai o sa spun cate ceva din ce-mi place mie ca sa iti faci o idee de baza pe care sa dezvolti in continuare...in primul rand e nevoie de imaginatie, eu nu cred ca ati incercat tot pentru ca nu aveati cum, incearca sa-i faci o surpriza in una ditre seri si asteapta-l imbracata sexy dupa care cucereste-l (insa nu-l lasa sa te atinga la inceput) asta il va innebuni, ai putea folosi de asemenea un snur ceva sa te lege (baietilor le place sa domine) incercati la dus, poate o baie cu spuma?! eu zic sa-ti pui un pic imaginatia la contributie si o sa fie ok
Cea mai maregreseala este sa lasi monotonia sa intervina intre voi 2.lasa ti imaginatia sa zboare,cumpara-ti desuuri sexy,umple-l de frisca si manac-o usor de pe trupul lui,arata-i cat de mult iti place cand te satisface,exprima-ti cu trupul si mintea orgasmul, spune-i cat demult il iubesti, diversificqa pozitiile pe care le folositi.de exemplu, odata am incercat sa il surprind in mod placut ca saii arat cat de multe emotii straneste in mine...mi-am stimulat clitorisul in timpul actului sexual, iar rrezultatul a fost.devastator! nu imi amintesc mare lucru pentru ca m-am pierdut cu firea, in schimb, am adus o pata de culoare in relatie.nimic din ceea ce iti face placere sa nu te rusineze, doar lasa ti imaginatia sa zboare si cand prinzi ceva, pune in practica.succes!
aneta întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: