| Dumitrelcarabacar a întrebat:

Am o problema, de fapt nu stiu daca e problema sau efect secundar al tratamentului pe care il urmez, de ceva vreme, de cand m-am despartit de iubita mea am inceput sa intretin relatii sexuale cu mai multe partenere, majoritatea punkerite, ideea e ca au niste norme de igiena ciudate, un prieten mi-a spus sa ma dau cu apa oxigenata pe penis dupa ce fac sex si asa am facut, dar de la un timp a inceput sa mi se faca blond parul pubian. Intrebarea mea este : e vreo boala cu transmitere sexuala sau e de la apa oxigenata. Nu m-am protejat cand am intretinut relatiile sexuale. Ce ma sfatuiti?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De la apa oxigeneta nu iei nici o boala, dar de la sex neprotejat poti sa iei: sida, sifilis, blenoragie(sculament), hpv, clamidia, samd.
Deci, ce faci tu cu apa oxigenata este frectie la picior de lemn, ca infectia se ia prin contact sexual neprotejat, chiar daca te speli cu apa si sapun sau cu orice altceva, atata vreme cat nu folosesti prezervativ, tot te infectezi de la ele.

Cat priveste decolorarea parului pubian, da apa oxigeneta are si aceasta calitate, dar, din pacate nu omoara bolile cu transmitere sexuala.

| kandaraki a răspuns:

Sa nu mai faci sex cu ele

| LuciferAngelus a răspuns:

E de la apa oxigenata.
Dar iti recomand sa te duci la doctor pentru un control general.