| Acadeeeaa a întrebat:

Am o problemastraight face. De obicei in fiecare luna imi venea cu cate o zi in urma( menstruatia). De exemplu in mai pe 15, iunie 14, iulie 13, iar august 12.
Azi e 12 August, dar nu mi-a venitstraight face. Ce s-o fii intamplat:-s?

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Socotești din prima zi de sângerare 28 de zile ca să vezi data exactă când trebuie să vină următoarea sângerare.
O dereglare hormonală. Bea ceai de urzică/crețișoară pentru stimularea menstruației.
Pa, pa.

| Acadeeeaa explică:

Sunt virgina.
Am 14 ani si 6 luni:-s.

| A12NDRA a răspuns:

Pai eu zic sa nu te impacientezi, poate o sa iti vina din nou pe 15 mai sti.Mai asteapta pentru ca se mai deregleaza.Eu niciodata nu am numarat pentru ca decat sa ma ingrijorez aoleu dc nu imi vine mai bine cand vine,vine, si nici nu am probleme sa imi vina cand sunt la scoala sau ceva pentru ca de obicei imi vine dimineata, deci eu zic sa stai linistita.Si in plus, chiar nu ai mai vrea o zi sau 2 fara sa stai cu tampoanele dupa tine?

| Papusik a răspuns:

Ai avut contact sexual?
Ce varsta ai?

| Destinee a răspuns:

Nu s-a intamplat nimic grav stai linistitahappyMie ii vine mereu pe la sfarsitu luni dar pe date diferite ...Deci totul e ok.
Byehappy:*

| RoXyyR a răspuns:

Stai linistita ca se mai intampla sa intarzie uite de ex mie mi a intarziat si o saptamana
asa ca stai lin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da` tu ce crezi că e o chestie fixă, vine fix? Nu se întâmplă nimic grav. Se reglează și nu ai nicio problemă.