Sa nu folosesti replici de agatat pentru ca nu ai siguranta ca si el te place, dar nici sa nu astepti sa vina lucurile de la sine asta daca va intelegeti cat de cat bine.Glumeste amical cu el, zambeste-i, fi deschisa. Daca stie ca il placi ori are impresia ca te poate juca pe degete ori isi doreste ceva cu tine.La momentul asta sa fi sigura ca nu ceva serios, dar pe viitor poate deveni.Stai si mai mult in preajma lui, atat cat iti permit imprejurarile si din vorba in vorba deschideti subiectul "dragostei".Gen: X s-a indragostit de Y.Dar aveti grija ca X si Y sa fie simple cunostinte nu prieteni apropiati de-ai vostri.Dezvoltand asa, iti poate spune la randul lui daca simte ceva pentru tine. Oricum unii baieti ori sunt prea directi si nu stiu cum sa formuleze atunci cand le place o fata ori sunt prea timizi si constienti ca nu trebuie sa alunece in penibil si nici in acest caz nu vor sti cum sa se exprime.O mana o spala pe alta.Mult succes:*! Sper din suflet ca te-am ajutat!
Eu cred ca nu ea chiar bine sa afle ca il placi.Nu stii cum poate reactiona la asta, intelegi? Te-as sfatui sa nu incepi tu prima conversatia, sa nu il inviti tu prima undeva,(el trebuie sa le faca)si cu toate ca stie aratate nu mori asa de tare dupa el.Atunci el singur va veni la tine,pentru ca se va intrebadece nu mai vii la el? oare iti place de el sau nu? Si lucrurile pe care le ai scrise le indeplinesti numaidecit, daca nu vei ajunge de risu lumii(e o mare rusine ca fata sa alerge dupa baiat)caci crede-ma, nu iti doresc asta.Bafta
HappynewCenusa întreabă: