BUna, gandeste pozitiv! Sanse sa va impacati exista si spun asta din experienta proprie.Ca am fost despartita de prierenul meu 4 luni si credeam ca totul s-a sfarsit si pana la urma ne-am impacat. Dar sticum l-am facut sa se intoarca la mine? Prin indiferenta totala.Asta l-a durut si s-a intors la mine si acum suntem impreuna.
Eu zic sa nu incerci sa il recuceresti pentru.ca indiferenta doare si doar fiind indiferenta, daca a tinut si mai simte ceva pentru. tine atunci sigur ii va pasa si va dori tot el sa se impace cu tine.
Intre timp... mi bine iesi si distreaza-te, nu sta cu gandul la el; sau de ce sa nu iti faci un nou prieten? Crede-ma ca nu ar rost sa suferi.
Poate el in acest timp te'a uitat pe langa tine care te gandeaii inca la el :] Tot ce trebuie sa faci e sal ing sa nu fi tot dp el sa nul sufoci iesi cu prieteni si asa :] il iubesti dar el nu te apreciaza acum :] pentru ca nu stie ce pierde asa ca incearca sa il ig o sa vezi ca'o sa'si de'a seama ce prost a fost :] :* Ai grija d tine :* [FunDitssaaa]?
Ce rost are sa e umilesti in fata unui baiat cand el nu meria? si nici macar nu isi da ineresul? nici unu
mai sunt atatia baieti pe lumea asta
Daca sunteti desp. de 4 luni nu cred ca ar fi vreo sansa sa te impaki cu el. daca era maxim o saptamana 2 poate... dar asa.Iesi cu prietenii nu sta in casa fate frumoasa du-te la un cuafor. daca iti schimbi lookul o sa ai incredere in tine mai mare. du-te la strand, solar bronzeazate. si el sa auda numai de bine de tine. ca atunci o sa il doara nu cand il cauti. [stiu ca e greu si eu il caut. dar acum a inceput indiferenta si e mai bine ] :*:*:* te pup iubita si tine/ma la curent daca vrei :*:*:
Stii niciodata nu te duce prima sa ceri iertare unui baiat daca vrea sa va impacati va veni el
dar pana atunci eu zic sa-ti traiesti viata
poate ca el si-a gasit pe altcineva asa ca tu ce astepti?
iesi in oras si distreaza-te poate cine stie pana la urma vei gasi un baiat mai bun decat el pe care sa il meriti si sa te merite
cineva care nu te va mai face sa suferi
nu merita sa tanjesti dupa un singur baiat cand lumea e plina de multi altii
eu zic sa-l uiti pentru ca si asa nu te merita si sa-ti vezi de viata ta
fi happy odata cu terminarea unei relatii sa stii ca nu se termina si lumea
poate asa crezi tu acum dar peste cativa ani o sa iti amintesti si o sa razi la cat de naiva erai cand te tineai dupa un singur baiat care si asa nu era potrivit pentru tine
gaseste-ti altu si atunci o sa-si dea seama ce a pierdut si o sa incerce din rasputeri sa te aduca inapoi
Nu mai fi trista gandeste-te ...nu e ultimul baiat de pe planeta, te cred ca ink il iubesti dar asta e, nu poti sta pe loc doar pentru el, viata merge inainte, incearca (asta in caz ca vrei sa il uiti) ca de fiecare data cand iti aduci aminte de el sa faci ceva...in asa fel incat sa iti tina mintea ocupata numai pentru acel lucru
aa si baiatu asta nu prea stie ce vrea... e indecis
Bafta!
Nu poti sa faci pe cineva sa stea cu tine cu forta.au trecut 4 luni, deja sentimentele fata de tine nu mai exista, daca existau nu putea sa stea atata timp fara sa te sune, fara sa iti dea un mesaj, fara sa te caute.intelege ca nu mai este cale de intoarcere, nu ai cum sa il recuceresti odata ce el nu mai simte nimic pentru tine.
cel mai bine pentru tine este sa il dai uitarii chiar daca este greu, insa nu rezolvi nimic daca toata ziua de gandesti la el ce sa faci ca sa-l recuceresti.majoritatea oamenilor trec prin astea dar stiu cand sa se opreasca, stiu sa mearga mai departe, sunt puternici si au incredere in ei.sunt constienti ca dragoste cu forta nu exista si merg mai departe.
Pai uite scumpooo si eu am patit la fel baietii
dragoste cu forta nu se poate
esti o fata frumoasa
cautati altu care sa tina intr-adevar la tine
inseamna ca respectivul nu te merita
Ps :nu mai insista la el ca o sa creada ca esti disperata si va vrea sa scape de tine numai sa nul mai bati la cap(scuze tr sa o zis_
fundita:X:X:*
permitemi sa te contrazic.eu m-am impacat cu prietenul meu dupa un an si acum relatia merge mai bine ca inainte.
nu il face sa creada ca ink il placi/iubesti. fa in asa fel incat sa isi dea seama de ceea ce a pierdut. daca va vedeti desa si mai bine.indiferenta doare cel mai tare.nu il trata ca pe fostul tau iubit, ci ca pe un simplu prieten. daca s-a despartit de tine pentru a fi cu o alta fata si tu esti indiferenta o sa il innebuneasca comportamentul tau.
cand zic indiferenta, nu ma refer sa nu il bagi in seama deloc.nu.vorbeste cu el, da nu ii da de inteles ca inca mai tii la el. distreazate ca mai sunt baieti.
De un timp incoace imi tot zice:iubire, dragoste (alinturi din astea) si l`am intrebat de ce nu vrea sa fim impreuna si a zis ca nu stie. dificil baiatu`
Au trecut 7 luni de atunci am tot avut prieteni noi... dar se pare ca ziua de ieri a fost deosebita... a vrut sa fim iarasi impreuna.si eu cred ca s`a schimbat.. ce sa fac? inca nu i-am dat raspunsul
linarkfts întreabă: