Daca ai dat Sanse fara sa simti nimic -meriti o cifuleala mare.Nu e oki pentru ca fara sa vrei l-ai facut pe baiatu ala sa sufere foarte mult.Dar vb cu el si spune-i sincer ca nu il placi si gata.Dar eu te intreb ceva? Si as vrea sa imi raspunzi -Ce nu iti place la el?-Cum arata? Sau comportamentul? Pot sa iti spun ca aspectu se poate schimba dar fi sincera cu el si spune-i ce te deranjeaza.Acum nu situ cat e de grav dar de obicei un baiat mai uratel se poate face mai dragut, daca umbla la aspect dar depinde si cat de nasol e . Cred ca faptul ca i-a acordat o Sansa e oki -adica eu odata chair spuneam sa incerci asa ceva ca nu stii cum ajungi sa tii la respectivu/a dar retine cand dai cuiva o Sansa si nu iti place de el va fi foarte greu, deoarece trebuie sa ajungi sa iti place foarte mult de o alta parte a lui -Ca sa ajungi sa te Indragostes-ti de comportamnetul sau atitudinea unui baiat sau fata e foarte dificil pentru ca aici jonglezi cu Sentimente si practic pana ajungi acolo treci prin multe.Meriti o bila alba pentru ca i-ai acordat o Sansa dar trebuiea sa incerci sa il faci sa isi dea seama ce nu iti comvine la el si sa il schimbi.Cunosc fete care nu isi placeau iubitii deoarece aratau cam naspa-dar au intrat tare in ei si le-au spus :nu imi place looku tau, sau cum te imbraci, caracteru, atitudinea, i-au pus sa se penzeze, sau igiena dentara -multe.Dar au facut din niste naspeturi niste baieti tare draguti pe care ai sarutau cu mare drag si se afisau cu ei oriunde. Deci se poate dar depinde de situatie.Eu nu iti zic sa stai cu asta daca stii ca nu poti sa schimbi la el nimic ca sa il placi dar daca se poate fa-o nu vei regreta.Plus ca baitu te place si rara gasesti un baiat care sa tina la tine atat de mult.Un baiat frumos e si periculos, dar daca dintr-un nasol iti faci binaciunea ta cred ca vei fi cu el o Viata!
E vina ta si atat. Ce vrei sa ti se spuna, ca sunt de vina baietii ca te-au abordat? sau ca te-ai lasat tu agatata? trebuia sa o termini de tot cu unul pana sa incepi o relatie cu altul, probabil ca el se astepta sa nu faci una ca asta. Si are dreptate sa fie suparat.
Ohh, ce ne este si cu baietii! Nu am dreptate?
Draga mea, ai facut o greseala cand ai spus "Ok" primului baiat. Daca nu il placi, nu ii da sperante, pentru iti vei face rau si tie si lui. Tie - pentru ca nu il iubesti si pentru ca este dificil sa stai cu cineva doar asa... Lui - pentru ca spera la o iubire destul de greu de capatat.
Greseala ta a fost si cand ai spus "Ok" celui de-al doilea baiat. Inteleg, se pare ca pe acesta il placi cat de cat, nu? Dar, avand in vedere ca nu ai hotarat nimic cu primul, trebuia sa te gandesti putin.
Greu, greu...
Ce te sfatuiesc eu, ca fata, este sa ii spui primului ce simti de fapt si sa ii ceri iertare, apoi sa alegi ce vrei cu adevarat.
Este ciudat sa fii sarutata de un baiat pe care nu-l placi, de aceea gandeste-te bine. Daca totusi sentimentele ti s-au schimbat, ai grija dar si la cel de-al doilea.
Te sfatuiesc sa astepti putin timp si sa-ti pui ordine in ganduri! ^^
Sa fii fata este greu!
Te rog sa ai grija de tine!
Numai bine