| notdalia22 a întrebat:

Am o problema destul de ciudata, pe care creierul meu chiar nu poate sa o inteleaga.Nu pot sa imi fac relatie absolut deloc, si nu, nu este problema ca nu ma plac pe mine baieti, am aproape 21 de ani, arat destul de bine, problema este ca nu pot sa plac eu niciunu, nici macar fortat, oricat de tare as vrea.Nu mai am relatie de 2 ani(de mentionat ca nu sufar sau alte chestii de genul), si de atunci am socializat mereu cu diferiti baieti, insa mai mult de atat niciodata, si nu este problema la ei, ci la mine.Chiar daca m-as forta sa imi placa un baiat, pentru ca am incercat si asta, tot nu merge laughing Nu ma pot intelege oricat de tare as vrea, imi doresc mult sa intru intr-o relatie dar nu reusesc din cauza asta, si nu inteleg cum de nu exista un baiat care sa imi placa cat de cat.Imi este frica ca o sa raman singura din cauza asta,si sunt o persoana care uraste singuratatea foarte tare. Daca aveti vreun sfat, ce pot sa fac, sau stie cineva ce ar putea fi "problema" asta atat de ciudata, as fi recunoscătoare.

1 răspuns:
| stefanbos a răspuns:

Buna,nimic nu merge fortat daca pur si simplu nu esti atrasa de vreun baiat nu trebuie fortata treaba ca mai mult va faceti rau 100% o sa vina un baiat care o sa iti placa trebuie doar sa o lasi sa vina natural cand te astepti tu mai putin o sa apara cineva care o sa te dea peste cap happy cat despre "problema" ta nu cred ca este vreo problema pur si simplu esti la o varsta la care parca nici cu tine nu te mai intelegi si la care devi cu adevarat adult. cred poate ca ar si trebui sa te mai relaxezi putin daca chiar iti doresti foarte mult relatie creierul tau incearca sa gaseasca persoana perfecta si poate d aia nu esti niciodata multumita. nu stiu cat de mult te poate ajuta mesajul meu dar sper ca intr o buna zi sa fi bine laughing)