| ANONIM5677654 a întrebat:

Am o problema destul de grava. Acum 2 săptămâni au fost 2 momente când în timp ce îmi făceam nevoile fiziologice ejaculam. Deci pur și simplu și fără sa îmi dau seama. Când mă uitam îmi curgea spermă din penis. Fără sa fiu excitant sau alte chestii de genul. A fost prima oară când am pățit asta în viața mea. S-a întâmplat 2 zile la rand. Mi-am zis ca dacă se va mai repeta mă voi duce la medic dar nu s-a mai întâmplat de atunci.Problema vine aici: Acum o săptămână am întreținut relații sexuale cu prietena mea. 1 minut am facut - o fără prezervativ și după cu. Nici nu am ejaculat atunci. Era prima oară pentru ea și nu am putut sa o facem mai mult. Ei trebuia sa îi vina problemele zilele acestea și nu I-au venit încă. Sunt puțin speriat. I-a mai întârziat de multe ori. Mă gândesc oare în acel minut în care am facut - o fără prezervativ sa fi fost vreo șansă ca ea sa rămână insarcinata? Menționez ca nu am făcut nimic înainte cu câteva zile deci nu are ce sa vina cu acel lichid seminal. Nici nu am ejaculat. Dar mă gândesc ca dacă ar fi putut sa curgă spermă așa cum am pățit cu 2 săptămâni în urma fără sa îmi dau seama măcar. Voi ce părere aveți?

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi urgent la medic sa nu fi capatat o boala venerica! S-ar putea sa nu fie scurgere seminala: http://forum.romedic.ro/prod/scurgere_alba_penis_074931.html
Acolo este un raspuns dat de Dr. Adelina Batog.