Imi pare rau sa-ti spun, dar increderea nu mai poate fii recapatata, odata ce a fost zduncinata din temelii.
Nimic nu va mai fii ca inainte, chiar sunt sanse ca relatia asta sa se rupa la un moment dat, fiindca sunteti incompatibili.
Totul depinde de ceea ce i-ai reprosat si in ce masura depinde de el acea situatie/stare/abordare/motiv sau ce o fi de fapt acel ceva la care te-ai referit.
Tu ti-ai facut partea ta de treaba spundu-i ce te deranjeaza la el. Acum daca el se supara si are pretentia ca orice relatie sa fie roz, fara probleme, e fix problema lui.
Intr-o relatie trebuie sa existe comunicare, sa-si zica unul la altul ce nu este bine ca sa poata rezolva problema impreuna. Daca el chiar tine la tine sau la relatie, o sa ia in calcul ce i-ai zis tu si o sa schimbe situatia. Daca nu o face, iti demonstreaza contrariul si ii poti zice la revedere. Tu nu esti cu nimic vinovata, repet, ai procedat corect.
Stiu ca este vina mea, dar mi-e prea jena s-o spun... ma simt atat de prost pentru ce i-am facut incat nici nu pot dormii noaptea... nu pot sa traiesc fara el, este totul pentru mine. Este cel mai minunat iubit pe care il poate avea cineva; dupa tot traumul din viata mea. Mama schizofremica, sa nu am prieteni, el este totul pentru mine, si nu as vrea sa-l pierd :'(
Nu trebuie sa îi recapeți încrederea. Nu ai făcut nimic greșit doar i-ai zis ce te deranjează. Ai procedat corect