Raspuns scurt: alege pe cine iubesti mai mult. o alegi de ex pe ana si esti cu capu la maria. atunci sa te vad
Si daca e invers? Nu stiu ce sa mai cred... Uneori am impresia ca Maria e doar o prietena pentru mine.
Pe cand Ana ma atrage efectiv...
Stai 2 zile fara nici una sa vezi dupa care tie dor
De Ana
Sincer.
Sincer din cate ai povestit eu 1 as alege-o pe ana
Chiar daca ai fost criticat de Ana asta nu inseamna ca nu tine la tine, ba din contra a observat ceva gresit si a incercat sa ajute in modul in care stiu putut.Desigur asta nu inseamna ca Maria nu tine la tine daca nu te critica dar alegerea mea ar fi Ana tinand cont ca nu simti doar o atractie fizica fata de ea.Astea fiind spuse alege pe cine crezi tu daca si ele isi doresc asta.
Nu stiu de ce am impresia ca ele s-au certat la un moment dat...Si cred ca din cauza mea.
Ambele sunt frumoase, inteligente si elegante. Cu Maria ma simt mai in largul meu, dar la Ana tin mai mult... Asta pentru ca avem mai multe amintiri impreuna.
Eu una zic să rămâi cu Ana, deoarece decât să schimbi fetele ca pe şosete, mai bine rămâi puțin la locul tău. Daca vezi ca Ana este din ce in ce mai distanta cu tine asta înseamna că numai este atrasă de tine. Sau, dacă Ana chiar e din ce in ce mai distanta cu tine atunci mai bine fii cu Maria impreună, dar ai grijă, pentru că dacă ele sunt prietene, asta ar însemna că Maria este o fată mai uşor de cucerit. Mai pe scurt, aşteaptă sa vezi cum evoluează relația cu tine si Ana si daca vezi ca e destul de răcită, atunci încearcă sa o cunosti mai bine pe Maria, ca sa nu suferi ultimul la sfârşit. Peace ✌