| DanielaCst a întrebat:

Am o problema destul de urata.Eu si prietena mea cea mai buna tinem mult...foarte mult la un baiat. Faza e ca ne-am certat de multe ori din aceasta cauza...si niciuna nu e dispusa sa renunte la el.Am incercat sa ne mintim una pe alta ca nu-l placem doar ca sa oprim certurile, dar a fost in zadar.Sugestii? Multumeschappy

Răspuns Câştigător
| justitiarul a răspuns:

E plina lumea de baieti si voi riscati sa pierdeti frumusete de prietenie pentru un tip.
Lasati-l sa aleaga el.Atunci nu ar trebui sa mai existe discutii!

7 răspunsuri:
| Emazio a răspuns:

Dar voi va certati degeaba,si vine o a treia si vil iawinking,chestia e ca daca il placeti sa puna una mana pe el, asa degeaba va certati ca il placeti, si daca il placeti ce? cand el o safie cu una atunci mai vb

| iloveunicorns a răspuns:

Faceţi in grup...

| danifx2 a răspuns:

Lui i-ar placea in gruplaughing
fa u primul pas si intrebal pe respactiv daca te place
poate ai noroc cine stie

| Yukari a răspuns:

Opinia mea este ca niciuna dintre voi nu ar trebui sa fie cu baiatul acela. Adica, pe bune acum, tineti mai mult la acel baiat decat una la cealalta?
daca una dintre voi il va avea nu veti mai fii prietene deoarece cealalta ori va incerca sa desparta cuplul si veti deveni dusmance ori nu va putea sa stea in preajma ceeilalte deoarece va fi geloasa si nu veti mai fi prietene.
Assta va doriti? E o alegere grea, dar sper sa va ganditi bine si sa alegeti sa va cautati fiecare cate unul.

| aℓℓ3XAnDry a răspuns:

Sa il puneti sa aleaga dintre voi, pana la urma urmei nu se opreste viata la un baiattongue

| roxi98 a răspuns:

Daca ati fi cele mai bune prietene nu v-ati certa din cauza unui baiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ca sa opresti ceva timp certurile, lasa-i ei drumul liber. Daca si el va accepta sa fie cu ea,va fi. Daca nu, poti sa incerci tu si prietena ta isi va da seama, ca lui ii place de tine.