| Bruneta97 a întrebat:

Am o problema. Dupa ce fostul meu iubit s-a despartit de mine, am fost distrusa. Dar m-am repus pe picioarele mele si vreau sa dau totul uitarii. Am inceput sa ies din nou in oras cu cea mai buna prietena. Intr-o zi cand am iesit de la terasa, am vazut doua fete care se pupau pe gura, banuiesc ca erau lesbi. Cand am vazut acea faza, intr-un fel m-a atras acest lucru. Cand ne-am dus in spatele blocului sa mai vorbim, discutam si glumeam si la un moment dat voiam sa o pup pe gura pentru 2 secunde ca sa vad ce simteau acele fete. Prietena mea mi-a zis : Ce ai ma? Te-ai dat pe invers? Bineinteles a zis in gluma si am inceput din nou sa radem. Faza e ca m-am simtit altfel cand am sarutat-o, chiar mi-a placut. Intrebarea mea: acest lucru se datoreaza faptului ca m-a parasit fostul? Cine nu stie despre ce e vorba poate sa se uite la intrebarea postata acum 3 saptamani despre ce s-a intamplat.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ai chef de experiente noi dar nu e o solutie buna ceea ce faci

| Danysan a răspuns:

E ceva de moment.Ai vrut sa vezi cum e.Nu ai alta orientare stai linistita, si pune mana si fa-ti un iubit ala de te-a parasit nu te merita.Esti tanara trebuie sa fi iubita, apreciata, sa faci dragoste ca asa e frumos.Traieste clipa.

| NameHarris a răspuns:

Eu am mai vazut fete care se pupau intre ele gen pe buze dar nu sunt lezbihappy si au iubitibig grin

| 1cristian1990 a răspuns:

Sti, tuturor le place doaua fete sautandu-se fie barbat fie femeie!
Eu acest act il consider sexy!
Ne trimiti si noua o poza laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Futhakari a răspuns:

Aici chiar nu am ce sa spun totu depinde de tine ce faci cu viata ta

| MEduard a răspuns:

Ți s-a făcut dor să săruți. Clar a însemnat mult pentru tine acel băiat. Şi eu mă sărutam cu mai multe când am dat cu piciorul la o relație. Mi-a trecut în timp. Nu e motiv de îngrijorare, zic eu. Chiar drăguț. Pentru orice sfat dă-mi add pe fb. Facebook.com/Editsuu

| edelweiss95 a răspuns:

Nu are nici o legatura despartirea de iubitul tau cu faptul ca ti-ai dorit sa o saruti pe prietena ta. Eu cred ca esti bisexuala, chiar daca nu vrei sa accepti asta. Si inca ceva, dupa cum a reactionat prietena ta nu te-ar refuza daca i-ai propune sa faceti mai mult decat un sarut. Sunt destul de convinsa de asta.