anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema e aici un barbat de care m-am indragostit are vreo 30 de ani
iar eu fac 15 si vreau sa zic ca e casatorit dar de fiecare data cand il vad am fluturi in stomac mi se urca sangele in obraji imi sclipesc ochii si ma balbai laughing probabil i-am dat de inteles ca il plac sau poate nu. De fiecare data cand ma vede vorbeste frumos cu mine ma intreaba cum e cu scoala se uita fix la mine in ochi si zambeste. Problema e alta ca nu stiu ce inseamna toate astea avand in vedere ca are si sotie si e si preot ce as putea face? astept cat mai multe sfaturi

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,multe fete de varsta ta se indragostesc de barbati mult mai in varsta, pentru ca asa e la aceasta varsta, cand crezi ca tot ce zboara se mananca.Iti va trece aceasta indragosteala, cel mai bine e sa il uiti si sa iti cauti un prieten de maxim 20 de ani,ca sunt atatia baietii nu trebuie sa te opresti la unul,mai ales ca e un om casatorit care se face ca e si preot,pai daca vb frumos cu tine,e din cauza ca e preot si r respectuos,asa e normal sa vb frumos cu o persoana,daca iti zambeste si se uita fix la tine, probabil pentru ca ii esti draga, dar nu cred ca te priveste ca pe o eventuala amanta

6 răspunsuri:
| anka89 a răspuns:

Pai tocmai pentru ca este preot iti vorbeste frumos deoarece te vede ca pe un copil si normal ca atunci cand te intreaba ceva se uita in ochii tai unde vrei sa se uite in ai mei? nu pot sa inteleg de ce cand se uita cineva la voi va ganditi repede nu cumva va place? adica nu cumva s-a si indragostit de voi la prima vedere? ce sa zic stai pe curu' tau si lasa-l pe popa in pace. Daca ve intelniti zilnic ii normal sa te intrebe ce faci, dar nu te gandi ca o zice cum te astepti tu.Acum am lasat vecinii si am luat popii la randrolling on the floor

| Carmen a răspuns:

laughing) are 30 ani, e casatorit, e preot...of of Doamne.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Stai linistita. Asa sunt primele iubiri. E cu 15 ani mai batrani. Din experienta pot sa spun ca dispare si ramane sexul. Cand el n-o mai putea tu vei fi in floarea varstei si va iesi cu scandal. Mai mult, e preot si ar fi un pacat sa-si piarda slujba pentru o prostie. Sfat de la un batran: ia-ti unul cu 2-3 ani mai tanar, atunci cand tu vei fi de maritat, si ve-ti trai multi ani fericiti. Asta daca nu se apuca de bautura! laughing

Răspuns utilizator avertizat
| KidutzuLuvv a răspuns:

Omg uita-l laughing!

| Mafiika a răspuns:

Aasta e o problema tatal meu tot e preot si in plus daca el este cu adevarat dedicat lui Domnezeu nu ar face o asa prostie eu cred ca cea mai buna solutie e sa-l uiti iubeste pe cineva de virsta ta