Pai eu iti zic asa fata daca te-a placut si tu nu ai stiut cum sa o abordezi si-a pierdut interesul. sunteti amici de aceea zice ca tu nu esti ca altii Asta e explicatia dar tu stai prin preajma ei si poate, poate o sa se lege ceva intre voi Funda?
Dupa cum povesteti tu pare d treaba fata,numai ca inaintand in varsta isicam schimba parererile,si despre tine si in general,incerca sa tii legatura cu ea,sa nu o eviti,sa iesit impreuna, fii mai direct numai fi emotiv, arata-i tot felul de lucruri, mai vb pe mess cu ea, mai sun-o vb la tel, ca relatia sa nu se piarda cu timpul daca tie chiar iti place de ea!
Eu zic ca te place. Daca nu te.ar fi placut nu ti.ar fi zambit si nu ar fi petrecut timp cu tine. Eu zic sa vorbiti si sa va puneti de acord. Ai putea sa ii spui ca tie iti place de ea, sau daca aveti prieteni comuni, pune un prieten sau o prietena sa o intrebe ce parere are despre tine, iar dupa aceea vei stii cum sa te comporti si ce sa faci cu ea. FUNDA? :d
Apai mai sebastiane..la 14 ani nu prea e vorba de dragoste ci jocuri copilaresti, te place tu o placi. legati o prietenie frumoasa, pana va mai maturizati.
Daca ea ti-a zis ca are pe altcineva cand nu e asa inseamna ca inca te place.