Nu crede tot ce spune colegii si colegele poate sa fi mintit... te-ai uitat macar daca smsul era de pe numarul lui de telefon?
Poti sa continui sa vorbesti cu el, dar sa fi foare atenta la ce spune si ce face si sunt sigura ca iti vei da seama ce intentii are.
Succes:*
Pai situatie e clara nu crezi? Daca ai vazut negru pe alb gandurile lui sincere in legatura cu tine de ce iti e greu sa te desparti d el? Oare nu ti-ar fi mai greu daca te-ai si culca cu el si ai vedea cum te paraseste ca "nu va potriviti? Eu zic sa il cam lasi...Nu uita ca baietii is dispusi sa spuna dulcegarii atata timp cat efectul e cel scondat
Pai din ce am inteles ai riscul de "a ti-o pune" poti incerca sa fii cu el si sa incetinesti cum mult aceasta clipa care pana la urma e fireasca. incearca o luna doua cu el de proba sa vezi ce e in mintea lui si apoi daca e baiat serios poti continua in adevaratul sens al cuvantului
Daca il iubesti atat de mult continua sa fii cu el, iar cand o sa-ti propuna so faceti ii spui ca nu. daca-ti da papucii asta e, daca nu inseamna ca s-a indragostit de tine, iar asta nu mai e singurul lui scop
Pai faza ar cam fi ca poate ea a zcris acel mesaj intentionat in telefon si ti-a dat tie telefonul ca sa iti faca rau
Daca nu intelegi de ce ar vrea sa iti faca rau, pai uite care ar cam fi chestiile : " Ea zici ca se intalneste cu baiatul care tia luat inelul, iar acel baiat de care iti place ti al adus inapoi de la ala, iti dai sema ca barfele se duc repede si daca afla lumea se va rade de el si se va face de ras deci acum ea incearca sa-ti faca si tie rau, sa te desparti de el ca sa te simti foarte prost... ea vrea sa se razbune "
Daca este ceva gresit in ce am spus sau ceva care nu e la locul lui in raspuns sa zici si explic mai bine cu alte cuvinte si tot asa iese------------------...
Remusopen întreabă: