| ElectricChapel a întrebat:

AM o problema. Eu am 16 ani, dar prietena mea are 20 de ani. Eu n-am mai facut sex, iar ea mi-a propus sa-mi incep viata sexuala cu ea. Nu stiu cum ar trebui sa ma comport si mai ales daca sa accept sau nu. Imi dati niste idei?

Răspuns Câştigător
| lemmon a răspuns:

Sincer sunt uimita ca mai exista baieti ca tine,, felicitari!:d. eu zic ca da, esti destul de mare, ea a inteles si cred ca e dispusa sa mai astepte insa ar fi momentul, nu mai esti un copil. spune-i adevarul, ca te temi putin dar si ca o iubesti si vrei sa fie ea prima din viata ta.sigur va fi o noapte de neuita.deci spune:''DA''. si inca o data FELICITARI!:X

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| IoanaAprk a răspuns:

Pai vorbeste cu ea si daca nu te simti pregatit poti sa-i spui sa-ti mai dea un ragaz.Nu pot sa-ti spun daca sa accepti sau nu, pentru ca tu stii cel mai bine asta.Comunicarea e cea mai importanta...asa ca...winking

| Ирина19 a răspuns:

De ce nu?

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca tu vrei sa astepti fata potrivita, pe care sa o iubesti, atunci refuz-o daca ea nu e ceea ce iti doresti!
Tu alegi, nu altii!

| Kennedy95 a răspuns:

Frate numai tu sti asta daca vrei sa iti incepi viata sexuala cu ea... noi doar putem sa te ajutam cu un sfat, daca chair vrei sa faci sex cu ea incepi usor sa o saruti, apoi incearcva sa o dezbraci usor, apoi pe gat in jos(si sarut-o mult pe sani ca sa o exciti) apoi pana la buric, se poate si mai jos de buric adica sti u tongue daca vrei sa ti se reintoarca favoru atat timp cat tu o satisfaci acolo jos si ea la randu ei va face la fel cu u.big grin
Apoi mai departe sti restul daca nu sti cum sa te comporti pune-o pe ea deasupra de tine si las-o pe ea sa se descurce Mult noroc big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu :O

| Cypronge a răspuns:

Buna Alex
Primu lucru care vreau sa iti spun este ca nu ai de ce sa te temi, sexul este ceva perfect natural, care iti va aduce o placere nemainalnita pana acum.
E normal sa fii emotionat prima data, dar cum prietena ta probabil ca a intretinut relati sexuale pana acum, ea te va ghida lasate pe mana ei.
Pentru prima partida de sex partenera ta iti va propune cel mai probabil pozitia misionarului adica tu deasupra ei, cand incepi sa introduci penisul in vagin nu te grabi intra incet in profunzime, si nu iti fa griji daca nu vei reusi sa il introduci din prima ea te va ghida.
Iti recomand tot odata sa folosesti un prezervativ din motive de siguranta.
Un alt sfat pe care til dau este sa nu te lauzi dupa ce ai facut sex, pentru ca un baiat destept tace si face, iar pe deasupra ai putea sa ii faci probleme prietenei tale, findca totusi esti minor.
Ce sa iti mai zic decat distractie placuta si iti zic ca dupa ce ai prins gustul sexul ti se va parea mai dulce ca si ciocolata. dai bataie

| jkjhcshbbzmb a răspuns:

Buna.si prietenul meu cand avea 18 ani, iubita lui avea aproape 30 rolling on the floor. asa ca...

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sac

| geany_6563 a răspuns:

Dc nu

| geany_6563 a răspuns:

Eu cred ca asta nu-i o problema ar treuie sa accepti! si mai ales daca tia propus ia iti spun din propia experienta si eu am facut sex cu o fata de 20 de ani si acum am luat-o la mine acasa de la 17 ani asa ca stai fara griji ori esti barbat ori esti femeie?