Cea mai inteligenta miscare din partea ta ar fi sa ii scrii si sa iti ceri scuze, e vizibil din spusele tale ca fata te place. Incearca sa te pui putin in locul ei, cum te-ai simti daca ti-ar placea o anumita persoana iar ea nu ti-ar acorda nici o sansa? In viata e despre cei din jurul tau, uneori e mai bine sa ii pui in prim plan pe cei dragi, astfel, vei beneficia si tu de unele avantaje.
Am vb cu ea si cred ca nu ma place...sau nu ma mai place cine stie
Ma bucur ca ai lamurit situatia, sa fii sanatos.
Eu cred ca-i trista din alt motiv, pentru ca tu nu stii sa scrii si sa te exprimi corect.
Daca ai pune mana pe limba romana si in special pe gramatica, sunt convinsa ca ar fi fericita si te-ar lua in brate de bucurie.
Sa ii ceri iertare pentru toate acele cuvinte jignitoare adresate ei in cel mai prostesc mod si moment. Asa ar proceda orice baiat care are pretentia ca este educat. Sanatate!
Fata vrei să îți spună în gura mare că e moartă de iubire după tine.
Dacă ai milă de ea, poartă-te frumos, și spune-i românește, te iubesc sau cum spuneți voi, te plac.
"De obicei cand pleaca acasa ea il lua pe un prieten in brate".
Cum poti crede ca te place mai mult decat pe acela care il tine in brate? Este o fata usuratica. In ce ma priveste nu ma vad niciodata intr-un astfel de grup.
Adica... De ce iti dadea telefonul? Ce faceai cu el? Jucai Candy Crush?
-Atat de multe intrebari si atat de putine raspunsuri...