Virginitatea ta a disparut in momentul in care a avut loc prima atingere/primul contact dintre himenu/vaginul tau si penisul iubitului. Chiar si in cazul in care numai varful capului penisului ti-a fost bagat in vagin, rezulta ca tu de fapt ai fost dezvirginata fara a se fi produs un coit real in adevaratul sens al cuvantului. Fiindca este incapabil sa-si controleze procesul de ejaculare a spermei, cel mai probabil in timpul atingerilor a ajuns suficienta sperma in vaginul tau incat sa se fi produs la un moment dat o sarcina si in acest moment sa fii insarcinata in 8 saptamani sau chiar mai mult. Adevarata ta situatie ti-o poti determina prin efectuarea unui test de sarcina, sau sa te prezinti la un cabinet ginecologic pentru a ti se efectua o ecografie de inalta rezolutie cu ajutorul sondei ecografice transvaginale. In concluzie NU mai esti de multa vreme virgina si exista toate (ne)sansele de a fi insarcinata. Multa sanatate!
Te-ai jucat cu puța - adio virginitate!
Speri mata, da' speri degeaba...
Zi-i maică-ti că o să aibă un nepoțel!
Din momentul in care te-a penetrat, putin sau mult, nu mai esti virgina. Daca si-a dat drumul, la sperma, in tine este posibil sa fi ramas gravida.
Daca nu a ejaculat in tine. Nu, nu esti insarcinata.
"Eu sper sa fiu virgina" nu mai esti virgina din pacate .
Si daca te freaca pe dinafara nu mai esti vrigina. Virginitatea e o valoare invechita, suntem in secolul 21, nu va mai purtati ca si cum e importanta. Si nu stiu cum sa iti zic frumos, dar fa-ti dracului un test de sarcina! Sincer cred ca oamenii ca tine nu ar trebui sa aiba copii
Am o intrebare? cand t.ia bagat-o a curs sange? da de ce nu ati facu.to protejat?