anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema extrem de ciudata. Sunt fata, iar in timpul contactului sexual, ajung mereu sa am orgasm, dar nu simt nimic, nu am placerea aceea pe care cu siguranta ar trebui sa o am. Nu inteleg cum am orgasm dar de simtit, nu simt nimic

10 răspunsuri:
| Baddboy a răspuns:

Nu ai ajuns orgasm, fi sigur, cand ajungi o sa iti dai seama ce e ala!

| RAY a răspuns:

Te-ai masturbat vreodata?

| jnfhjfuh a răspuns (pentru RAY):

Da. Este aceeasi treaba, ajung la orgasm dar fara sa simt ceva.

| RAY a răspuns (pentru jnfhjfuh):

Cum sti ca ajungi la orgasm daca nu simti ceva?

| corbulalbrosu a răspuns:

Te-ai interesat si/sau informat corect privind starile si senzatiile care se produc si sunt resimtite de catre femei in general cat si in particular in momentul producerii orgasmului? Fiindca nu este posibil ca orgasmul sa se produca dar ca tu in acel moment sa nu simti absolut nici una dintre multitudinea de stari, procese si manifestari prin care trece organismul. Este de-a dreptul ciudata si chiar inexplicabila o astfel de stare in cazul in care intr-adevar se intampla asa ceva in realitate. Sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Hai să încerc să mă lămuresc asupra „cestiunii", ca să pot apoi să îmi dau cu opinia dar mai în cunoștință de cauză: ce înțelegi tu prin „am orgasm"? Definește te rog senzația și efectele.
Mulțumesc,

| minrest a răspuns:

Daca ai niste convulsii in zona colului uterin nu inseamna ca ai orgasm. Una la mana. Si a doua la mana, orgasmele difera foarte mult ca putere, poti avea un orgasm foarte puternic, sau unul asa slab ca mai bine nu-l aveai.

| PersonajFictiv a răspuns:

Simti tensiunea cum creste din ce in ce mai mult si cand ajunge pana la final si trebuie sa ai acea senzatie, tu nu o ai. thinking
Nu am idee.

| uncopiltampit a răspuns:

Roga-l pe prietenul tau sa iti de-a ca surdu in clopot rolling on the floor

| Mandache5 a răspuns:

Daca nu simti nimic - n-ai avut orgasm...