Te-ai interesat si/sau informat corect privind starile si senzatiile care se produc si sunt resimtite de catre femei in general cat si in particular in momentul producerii orgasmului? Fiindca nu este posibil ca orgasmul sa se produca dar ca tu in acel moment sa nu simti absolut nici una dintre multitudinea de stari, procese si manifestari prin care trece organismul. Este de-a dreptul ciudata si chiar inexplicabila o astfel de stare in cazul in care intr-adevar se intampla asa ceva in realitate. Sanatate!
Hai să încerc să mă lămuresc asupra „cestiunii", ca să pot apoi să îmi dau cu opinia dar mai în cunoștință de cauză: ce înțelegi tu prin „am orgasm"? Definește te rog senzația și efectele.
Mulțumesc,
Daca ai niste convulsii in zona colului uterin nu inseamna ca ai orgasm. Una la mana. Si a doua la mana, orgasmele difera foarte mult ca putere, poti avea un orgasm foarte puternic, sau unul asa slab ca mai bine nu-l aveai.
Simti tensiunea cum creste din ce in ce mai mult si cand ajunge pana la final si trebuie sa ai acea senzatie, tu nu o ai.
Nu am idee.