In primul' rand invata sa scrii. fara nici o chestie da dabea am inteles ce ai vrut sa zici.
si acum raspunsul: te'a inselat. bun. pai ia stai asa! ar trebui sa te multumesti cu faptul' ca ti'a recunoscut. altele in locul ei ar fi mers mai departe, poate chiar ar fi inceput o relatie cu baiatu' ala deci nu prea stiu de ce nu esti sigur de ce ai de facut?
trebuie sa o ierti! asa fata sincera nu stiu unde mai gasesti si vei regreta daca o vei lasa sa plece din orgoliu.
papa
Woow, problema este ca "raul" trebuie smuls din radacina, daca doar al tai putin va creste si a doua oara, se zice ca prima data este mai greu sa inseli, si odata ce a facut-o prima data, o poate face si a doua oara, eu unul nu cred ca as mai putea sa acord o sanas, numai in cazuri extreme sa o iubesc f mult, eu nu pot trece cu vederea foarte usor, si mai ales peste infidelitatea, aici depinde de tine cat de mult o iubesti, si cat poti ierta, ai grije ca faza aceea cu plansul in genunchi sa nu fie un teatru de 2 lei. Daca chiar tinea la tine la nebunie, nu te insela cu turcul acela nenorocit. De tine depinde daca stii ca esti mai moale mai dai o sansa, dar o poate face si a doua oara pentru ca o sa vada ca ai iertat-o odata, si zice ca o vei mai ierta.
Buna, te inteleg. Dar gandeste-te daca aceasta fata te merita si daca simte la fel ca tine. Daca tu simti ca o poti ierta si sa treci peste, atunci iart-o, oricine mai greseste, dar asta ar trebui sa te puna pe ganduri si decizia e numai a ta, gandeste-te bine sa nu iti para rau de ceea ce alegi.
O sansa cred ca oricine merita, dar sa ai grija sa nu te faca iar sa suferi, ca cine face odata e posibil sa faca si a doua oara, daca tu crezi ca e bine sa o ierti, atunci asa sa fie, dar daca nu, atunci poate ar fi bine sa o uiti.
Daca a plans in genunchi sa ii mai dai o sansa, atunci poate ca ii pare rau si a gresit si ea...bafta.