| danyy_4472 a întrebat:

Am o problema f delicatasadsadam o dragoste l; a dist prietena mea i din deva eu ar si suntem impreuna de 8 luni in astea 8 luni o fost fidele sigur da saptamana trec o fost plecata in turcia cu ceva dansuri si in ultmile 2 zile o fost cu un turc am aflat si mi-a zis ea mi-a recunoscut ...si nu stiu ce sa fac sa i mai dau o sansa sau nu? o iubesc enorm si si ea o plans in genunchi sa i mai dau o sansa... ce sa fac va rog mult nu stiu? rasp serioase va rog? nu stiu sunt ff sigur ca ma iubeste ce sa fac? si fete si baieti va rog cat mai multe? pls

4 răspunsuri:
| anonimaa a răspuns:

In primul' rand invata sa scrii. fara nici o chestie da dabea am inteles ce ai vrut sa zici.
si acum raspunsul: te'a inselat. bun. pai ia stai asa! ar trebui sa te multumesti cu faptul' ca ti'a recunoscut. altele in locul ei ar fi mers mai departe, poate chiar ar fi inceput o relatie cu baiatu' ala deci nu prea stiu de ce nu esti sigur de ce ai de facut?
trebuie sa o ierti! asa fata sincera nu stiu unde mai gasesti si vei regreta daca o vei lasa sa plece din orgoliu.
papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Woow, problema este ca "raul" trebuie smuls din radacina, daca doar al tai putin va creste si a doua oara, se zice ca prima data este mai greu sa inseli, si odata ce a facut-o prima data, o poate face si a doua oara, eu unul nu cred ca as mai putea sa acord o sanas, numai in cazuri extreme sa o iubesc f mult, eu nu pot trece cu vederea foarte usor, si mai ales peste infidelitatea, aici depinde de tine cat de mult o iubesti, si cat poti ierta, ai grije ca faza aceea cu plansul in genunchi sa nu fie un teatru de 2 lei. Daca chiar tinea la tine la nebunie, nu te insela cu turcul acela nenorocit. De tine depinde daca stii ca esti mai moale mai dai o sansa, dar o poate face si a doua oara pentru ca o sa vada ca ai iertat-o odata, si zice ca o vei mai ierta.

| monyk a răspuns:

Buna, te inteleg. Dar gandeste-te daca aceasta fata te merita si daca simte la fel ca tine. Daca tu simti ca o poti ierta si sa treci peste, atunci iart-o, oricine mai greseste, dar asta ar trebui sa te puna pe ganduri si decizia e numai a ta, gandeste-te bine sa nu iti para rau de ceea ce alegi.
O sansa cred ca oricine merita, dar sa ai grija sa nu te faca iar sa suferi, ca cine face odata e posibil sa faca si a doua oara, daca tu crezi ca e bine sa o ierti, atunci asa sa fie, dar daca nu, atunci poate ar fi bine sa o uiti.
Daca a plans in genunchi sa ii mai dai o sansa, atunci poate ca ii pare rau si a gresit si ea...bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaa
aaaaaa